: po 110tyś km po polskich drogach i kamieniołomach zawieszenie nie wymaga żadnych napraw a tego się obawiałem.
ogólnie ok. lubię dymaniczną jazdę i sporo jeżdzę dlatego wybrałem tą markę. mało pali jest b. dynamiczny i praktycznie bezawaryjny.
w trybie S pokazuje co potrafi. Robię ok 80-100 tyś /rocznie. Jeśli wiesz jak gonić diesla to silnik niedozajechania.
Po 110 tyś km przy zwalnianiu czasami czuję delikatne szarpnięcie - mam nadzieję że skrzynia nie pada (tak szybko jak w S400). w tej klasie jest to niedopuszczalne
niestety nie jest to 4x4 i nigdy nie będzie szczególnie na mokrym podłożu a w zimie dopiero widać różnice. Górą A8 X6 itp.
dla mnie super. system zbliżeniowy podczas porkownia działa bardzo poprawnie. Moja żonka wjeżdza gdzie chce a jeździ Mazdą 5
niektóre nastawy trzeba ustawiać zbyt długo. brakuje podstawowych przycisów. w F1 jest już ok
przy 4 osobach w niekorzystnych warunkach trzeba sięgać po max nadmuch na szyby bo parują. ale są to sporadyczne przypadki
standartowo z tyłu mało miejsca. następny tylko w wersji L.
bardzo ekonomiczny samochód. 11l to max. Próbowanłem kilka razy z SL500 i nie miał szans. gdzieś ginął na trasie podczas wyprzedzania innych użytkowników dróg. w mieście lepiej się nie ścigać - to jego żywioł.
podłokietnik skrzypi. powinien być masywniej wykonany
padła chłodnica klimy-gwarancja
- zużycie paliwa dla silnika 745 d 330KM 243kW