Ocena kierowcy - BMW Seria 6 F06-F12-F13 Cabrio

Robert, 7 lat temu
Silnik 650i 450KM 331kW
Rok produkcji 2014
BMW Seria 6 F06-F12-F13 Cabrio 650i 450KM 331kW 2012-2015 - Oceń swoje auto
Inne : Tak naprawdę myślałem , że będzie się do czego doczepiać , ale jak na razie nie mam do czego. Spalanie jest OK , napęd super , komfort wyjątkowy , no może cena zbyt wysoka - Ale za coś takiego Warto
Super samochód pod każdym względem , no może nie dla rodziny z małymi dziećmi.
Silnik super zarówno do spokojnej jazdy jak i mocno dynamicznej. Wyjątkowa przyjemność przy wyprzedzaniu . Bardzo cichy i wyważony.
Bardzo sprawnie zmienia biegi . Przy spokojnej jeździe bardzo szybko.
Układ jezdny super wytłumiony .
Komfort wyjątkowy pomijając sprawę wejścia do samochodu , ale to jak w coupe. Bardzo dobra widoczność .
Wszystko w zasięgu ręki i wzroku.
Bardzo dobre parametry wentylacji , chłodzenia oraz ogrzewania.
Biorąc pod uwagę coupe jest OK. Przy osobie wysokiej siedzącej z przodu trochę mało miejsca na tylnej kanapie (ale coś za coś) Miejsce kierowcy - SUPER.
Super komfort akustyczny. W momencie opierania się łokciem o szybę przy dużych prędkościach słychać szum.
Auto dynamiczne przy spokojnej jeździe w trasie 11l/100km przy prędkości 140-160km/h , średnie spalanie miasto/trasa ok 12-14l/100km . Myślę , że przy ciężkiej nodze wyniki będą sporo wyższe
Samochód nie jest tani , ale do takich wcale nie pretenduje. Super wykonanie wszystkich szczegółów i detali powoduje , że czujesz się wyjątkowo.
Nie mam problemów . Czasami zapala mi się błąd połączenia SOS - nie wiem dlaczego - ale tylko przy odpaleniu auta.
Brak

Pb - zużycie paliwa dla silnika 650i 450KM 331kW [l/100km]