: Mimo wszystko przyspieszenie, to prawdziwy rekin:D zaskoczyły mnie pozytywnie ceny części w ASO
To klasyczne, przepiękne auto, którego osiągi na domiar tego, są jeszcze aktualne. Spędzam w nim miłe chwile, lubię nim pojeździć w nocy, w dzień, słuchać muzyki, pić piwko
Silnik po kapitalnym remoncie, chodzi jak malina:) zawsze ma jakis zapas mocy, nawet podczas jazdy na piątce 185 km/h :)
wszystko ok, trzeba sie przyzwyczaic do wstecznego, ale mam wrazenie ze to nie jest kwestia skrzyni, tylko panelu ograniczającego drążek, ale nie jest źle:)
nieduży skręt, ale to przecież blisko 5-metrowe autko, układ wspomagania (montowany seryjnie) sprawuje sie kapitalnie
przestronna przednia szyba to jest cos co chyba najbardziej kocham w tym autku, klimatycznie zwłaszcza nocą, kiedy czuję się jakbym przenosił się w czasie, w tym cudownym klasycznym krążowniku szos
wszystko po ręką:) prymitywny komputerek pokładowy, jest klimatyczny, działa i wywołuje uśmiech na twarzy, elektryczne ustawianie lusterek, elektryczne szyby, wszystko świetnie ulokowane, można przełączać podczas jazdy, cały czas nie odrywając oczu od jezdni
Nigdy nie widzialem takiego ogrzewania, po jakiejs minucie od włączenia, w aucie robi się nieznośnie gorąco:):) i trzeba wyłączać, nawiew to tylko nawiew ale spisuje się bez zarzutu
z tyłu rewelacja (mam 1,95) i jestem w pełni zadowolony:) z tyłu miejsce dla dzieci albo dla dorosłych o przeciętnym bądź niskim wzroście (mało miejsca na nogi), aczkolwiek kubełki bardzo wygodne
Wiem, że wyciszenie odryginalne jest rewelacyjne, ja sam wyciszyłem autko i również jestem zadowolony
wbrew pozorom to nie jest drogie auto, kupiłem je za niewielkie pieniądze i wyremontowałem je również za relatywnie niską kasę, części kupuję używane, a w serwisie różne detale, których ceny bardzo pozytywnie mnie zaskoczyły.
Ekonomia spalania w tym aucie raczej nikogo nie interesuje:)
auto jest stare i trzeba sie liczyć z tym, że w każdej chwili może coś nawalić, jednakże mi się nigdy to nie przydarzylło:):):)
Pomijam tutaj drobne usterki w wyniku niedopatrzeń moich, poprzedniego właściciela i całego sztabu \"fachowców\" z którymi miałem czasem nieprzyjemnosć pracować
Jeżdże autem kilka miesięcy, zrobiłem bliso 6000 km, to mało.. bardzo mało:) lecz jak na razie jest niezawodne:)
- zużycie paliwa dla silnika 635 CSi 218KM 160kW