Ocena kierowcy - BMW Seria 5 F10-F11 Touring Facelifting

Bartek, 30 dni temu
Silnik 520d 190KM 140kW
Rok produkcji 2016
BMW Seria 5 F10-F11 Touring Facelifting 520d 190KM 140kW 2013-2017 - Oceń swoje auto
Silnik : Jak na 2.0 190 KM b47 jest naprawdę fajny i cichy
Jak dla mnie wygląd petarda. Jakoś wykonania materiał jak przystało na auto premium rewelacja. Komfort podróżowania poezja
Jak na 2.0 i 190 KM przy masie touringa 1915 kg daje sobie naprawdę radę. Kultura pracy rewelacyjna. Ogólnie silnik mimo nie wielkiej pojemności mile mnie zaskoczył
ZF - nie ma co pisać rewelacja
Jak to w BMW. Prowadzi się jak po torach
Model F11 zawsze mi się podobał bo ta to coś w sobie patrząc na linie nadwozia
Mimo szerokich przednich słupków jest bdb. Do tego jak mamy kamerę cofania plus cały pakiet kamer 360 st jest rewelacja. Parkowanie prawie 5 metrowym samochodem w ciasne miejsca nie robi żadnego problemu.
Tu zero zastrzeżeń w lato szybko chłodzi wnętrze a w zimę szybko je ogrzewa.
Miejsce dla kierowcy i pasażera przód naprawdę dużo. Tył hmm spodziewać się można że będzie jej więcej no ale dla rodziny 2 +2 jest idealne
Tu się BMW popisało no Jest mega ale to mega cicho. Nie wiem czy ma znaczenie odnośnie wersji jaka posiadam Luxuryline wraz z pakietem Indyvodual ale jest naprawdę cicho w srodku
Zobaczymy jak to będzie :) Pakiet startowy tj; oleje w skrzyni, napędach plus silnik i rozrząd dla świętego spokoju wychodzi nie mało. Ale patrząc na inne marki w sumie wszystko porównywalne
Trafiłem mój egzemplarz w bdb cenie zważywszy że auto kupione w salonie BMW. Uważam, że za sama jakość wykonania i jakość materiałów jakie są zastosowane w środku samochodu warto
Tu tylko zaznaczenie gwiazdek na full bo odpukać do tej pory wszystko działa idealnie Tfu tfu odpukać :)
Obecnie brak oby tak pozostało

On - zużycie paliwa dla silnika 520d 190KM 140kW [l/100km]

7,3