: Dzwiek, brutalna moc. Nie potrzebujesz alkoholu , narkotykow uzywek. Auto to daje cie tyle zabawy i adrenaliny ze az nadto. Jesli cie stac n 15 tys kosztow rocznie to bardzo polecam
To auto ktore bedzie klasykiem. Chyba zachowam je na zawsze w nadchodzacej erze elktrycznych nudnych aut bedzie to cos wspanialego posiadac V10 z 507 km.
Absoultnie doskonale brzmienie. Osiagi zblizone do ekstremalnych. Nikt i nic nie jest w stanie tobie odjechac.
SMG sekwncyjno-manulana skrzynia z elektrohydraulicznym sprzeglem to dla mnie dzielo sztuki. Wielu narzeka na szarpanie przy wolnych predkosciach w trybie auto. Ja jezde tylko w trybie manual i jest perfekt. Jezeli szukasz gladkiej zmiany biegow proponuje lexusa. Tutaj przy redukcji beda wypadaly ci plomby z zebow...ale uwielbiam ta brutalnosc i zabawe manetkami
Niedoscigniony wzor. Klasa sama w sobie to auto kocha zakrety.
Ok. Przy cofaniu pomaga niezawodny Park Distance control
Multifunkcyjana kierownica, manetki wszystkie przyciski w zasiegu reki. Idealnie spasowane jak to mowia Anglicy rock solid..
Extra
Tak jak w zwyklej E60
Nie potrzebujesz muzyki gdyz masz najlepsze mozliwe brzmienie z pod maski..
Zwroc uwage ze auto to ma 507 km wiec spalanie na poziomie 16-18 to super wynik.
Dobra cena do calosci
- zużycie paliwa dla silnika 5.0 V10 507KM 373kW