: rozwarstwienie kolektora dolotowego powietrza-naprawa 20zł
BMW-ta marka mówi sama za siebie...jestem w pełni zadowolony z dokonanego zakupu i polecam to świetne autko każdemu kto pragnie wnieść w swoje życie odrobinę wrażeń oraz luxusu podczas jazdy samochodem.
motor najlepszy na świecie(M57).co do pracy jednostki napędowej nie mam żadnych zastrzeżeń-silnik mocny,dynamiczny,elastyczny,charakteryzujący się świetna kulturą pracy.problem z wyprzedzaniem nie istnieje-wgniata w fotel przy każdej prędkości,spalanie naprawdę mile zaskakuje(średnio 8,0l).
automat-5(tiptronic,sport)i żaden inny,zmiany biegów płynne,nieodczuwalne,narazie żadnych problemów,świetna praca...
dobrze-pewnie się prowadzi,połyka zakręty,zawieszenie właściwie wybiera wszystkie nierówności polskich dróg,gwarantuje przyjemną jazdę,duży promień zawracania!!
to przecież duża limuzyna więc z widocznością troszkę gorzej niż w maluchu ale czujniki parkowania świetnie pomagają w ruchu miejskim...
w porównaniu z autami innych marek-audi,merc...jazda daje dużo więcej przyjemności,nie męczy kierowcy,wygodne fotele,zawieszenie sprawia wrażenie,że się płynie,pulpit zwrócony do kierowcy,wszystko na swoim miejscu
szybko się nagrzewa,klimatronik dwustrefowy dobrze chłodzi,ogrzewanie postojowe spełnia swoją role
nie mam zastrzeżeń-sportowe fotele z wieloma płaszczyznami ustawień,wygoda podróżowania dla 4 dorosłych osób,bagażnik stosunkowo pojemny
świetne wyciszenie,można pomykać 200km/h i rozmawiać bez żadnych zakłóceń.hałasy z zewnątrz nie dobiegaja do wnetrza auta
to nie 1.9tdi!!!3.0l,193KM,410Nm,8.0s do 100tki,1710kg wiec wypić musi co swoje.tragedii nie ma-jeżdżę z przewaga miasta i mam średnia 8.6l
dobra jakość-dobra cena:)
samochód nie jest młodziakiem.wszystko się możne zepsuć czy wyeksploatować.podzespoły działają jak należy
nie wystąpiło nic takiego
- zużycie paliwa dla silnika 3.0 530d 193KM 142kW