Mam to auto do dzis.Jest to moje drugie auto w rodzinie .Jeżeli astra zawiedzie wiem ze zawsze stoi w garażu bmw.I mimo spalania zawsze dojdę do celu.nigdy mnie nie zawiodła.
Piękny dźwięk .poza drobnymi wyciekami.ok.
Przez jazdę brata doszło do przegrzania głowicy.Następstwem czego byla naprawa pękniętej głowicy,uszczelka ,wymiana wtrysków,wymiana świec żarowych .Naprawy podjąłem sie sam.Teraz po jest miło posłuchac i jezdzic
Biegi zmieniaja sie intuicyjnie .Precyzyjnie wybieraja położenie .ze wstecznego mozna włozyc jedynkę.niema problemu.
Po roku od kupienia wymienione wahacze stabilizatory i cisza.200 i nie czyje sie prędkości.
Widocznośc w tylnej szybie może być troszke problemem przy cofaniu .Po zamontowaniu czujników wszystko ok.
Wszystkie przyciski widoczne .Kazda z funkcji jest podswietlona.
Zaparowane szyby po godzinnym postoju .Niema problemu wystarczy właczyc wentylacje i po problemie
Troszkę mało miejsca na nogi .mam 185cm.Z tyłu jest oki.
Jest to diesel troszkę słychać go jak jest zimny.i na wyższych obrotach ale ten basowy dźwięk jest muzyką w moich uszach.Po zsunięciu szyby gwizd sprzezarki...
trasa 6-7
Miasto 10-11
szybsza jazda 12
Rdzy no małe ogniska, Na aucie bezwypadkowym niec nie wychodzi po czasie tylko male obicia .
elektryczne szyby tylne ,jak juz kupiłem .wymiana silniczków ,czujnik abs,palące sie żarówki z tyłu
Pękniecie głowicy,Cieknaca maglownica,luzy.Musi być dobry akumulator najlepiej 110 centra
- zużycie paliwa dla silnika 2.5 525 tds 143KM 105kW