: wybija się wielowahaczowe zawieszenie i koszta są duże
Jest to bardzo fajne auto z wyglądu i z silnikiem r6 się dopełnia wygodne. Mam wersje exlusive naprawde polecam ma prawie wszystko. Materiały najwyższej jakości drewno jest drewnem a nie plastikiem. mięciutkie nei ma twardych plastików. Nie jest do wariacji jak e46 które lepiej sprawuje się w zakrętach ale bmw 5 to już segment w którym sie jeżdzi komfortowo!
Najlepsza r6 dźwięk elastyczność niskie spalanie ideał, jak się kręci wysoko lubi troche oleju łyknąć 10tyś zrobiłem i 1l dolałem pełen syntetyk castrol
Ma lekkie luzy na lewarku czasem 1 wchodzi ciężko ale biegi precyzyjnie się włącza i czuć że są na swoim miejscu. Fajne długie beigi 5 biegów a auto idzie na 1 do 60, 2 do 100, 3 do 160, 4 do 200 a 5 do 250km/h
idelnie wybiera nei równości, bardzo wygodnie sie jezdzie ale w zakręty z dużą prędkością czuć w aucie że sie przechyla
Mimo gabarytów nie czuć że auto ma prawie 4.8m
Najładniejsze bmw :)
dla kierowcy i pasażera obok jest miejsca dużo 2 m zmieści sie spokojnie gorzej wtedy z tyłu jak na 5 to mało miejsca troszkę więcej niż w e46.
Bardzo dobre, silnika prawie w ogóle nie słychać w porównaniu do e46 z takim samym silnikiem
Auto średnio pali mi 10l, jak jeżdże więcej w mieście niż w trasie to wychodzi 12, na trasie srednio 8-9l w trasie jechalem na autostradzie clay czas okolo 160 to mi spalila 10l. Nie jest źle aczkolwiek na baku 70l zrobie okolo 500km i zapala sie rezerwa, e46 w 2.2 170km paliło litr mniej.
Bardzo dobra jakość materiałów.
Auto ma swoje lata uszczelki sparciałe piszczą, jakieś tam lekkie luzy w mechnizmie szyby stuki, czujniki pdc padają notorycznie. Uroki starego auta.
Moduł od pompy abs nic więcej z poważniejszych usterek
- zużycie paliwa dla silnika 2.5 525i 192KM 141kW