: Powiem tak jak ktoś trafi auto zadbane nie jeżdzone wcześniej w sposób ekstremalny przez młodego amatora sportów samochodowych to ma pojazd na długie lata silnik w bmw jest poprostu rewelacyjny u mnie do tej pory przepaliły się dwie żarówki i wymieniłem łączniki stabilizatora i tyle inwestycji w bmw w planie do wymiany są uszczelki przednich drzwi bo się przecierają w bmw e39 taka przypadłość tego modelu. Pozatym nic do zarzucenia w środku salon wnętrze z dużą ilością miejsca bardzo ciche i wygodne bagażnik bez szaleństwa ale zupełnie wystarcza. Trzeba pilnować terminu wymiany filtrów i płynów ale to chyba normalne że jak się jeździ to trzeba to wymienić. Samochód kusi mocą przy wyprzedzaniu naciska się na gaz i wyprzedza. Samochód bardzo uzależnia kto jeździł bmw wie o czym mówię.... Bardzo nie lubi gazu nawet najlepiej założona instalacja gryzie się z elektroniką pojazdu więc jak ktoś nie wiele jeździ lepiej sobie odpuścić instalowanie gazu bo w końcowym rozrachunku wychodzi drożej... polecam bo to naprawdę kawał dobrego i mocnego samochodu. Na konie dla przemyślenia powiem tak żaden samochód nie wytrzyma takiego szaleństwa i ekstremalnej eksplatacji co każde bmw