: Pozytywnie nic ponieważ wiadomo BMW to BMW wszystko ładnie chodzi puki się nie zepsuje.
: BĘDZIESZ MIEĆ WYDATKI
Auto bardzo mi się podobało, ale gdy więcej stało u mechanika niż nim jeżdziłem to już mi się przestało podobać, bo wyczyściło mi portfel. Ale to pewnie tylko mój taki był model. Jeśli kupie kiedy kolwiek to tylko ZADBANEGO 530 D
Ladna praca rzedowej 6. Ale jak w moim egzemplarzu psuło się dość często a naprawy kosztowne.
Mój tiptronic fajnie chodził., ale... właśnie co- w tych skrzyniach bardzo kosztowna jest wymiana oleju (częsta), jeśli nie będziemy tego pilnować to będziemy potem płakać tak jak ja. Kupiłem już taki zaniedbany egzemplarz.
Super, Super, jeśli chodzi o frajdę z jazdy, auto prfeckt trzyma się drogi. Jednak trzeba uważać na np. Wachacze które są aluminowe wystarczy wjechać szybko na większy krawężnik i mamy kłopot. No, ale ktoś powie \"kto jeżdzi po krawężnikach?\", to tylko przykład, że zawieszenie jest podatne na uszkodzenia.
ok.
ok jak należy
Nie wiem jak z ogrzewaniem bo u mnie był zepsuty termostat.
ok z przodu z tyłu gorzej.
miłe delikatne brzmienie
Jak dla mnie masakra. No ale to BMW ,6 garów i masa- musi wypić.
Ceny są tak różne, że rzeczywiscie płacisz mało masz dziada że mimo, że dołożysz parę tyś. autko dalej będzie się psuło. Płacąc więcej też możesz trafić na złom.
Mój eglemplarz był chyba wyjątkowo wyeksplatowany, poprostu stał 3 lata po bankach (odkupiłem go od komornika), zrobiłem 15tys. a dołożyłem 6tys zł. I sprzedałem (na szczęscie) bo zapowiadało się jeszcze gorzej.
- zużycie paliwa dla silnika 2.5 523i 170KM 125kW