Nie będę się rozpisywał, bo każdy ma swoje zdanie i taka jest opinia na jaki egzemplarz ktoś trafił. Do mojej buni nie mam żadnych zastrzeżeń jest po prostu super. Mam ją od trzech lat i ani razu nie zawiodła a przynajmniej dwa razy do roku pokonuje trasę Norwegia Polska i Polska Norwegia. Byliśmy nią nawet na samej północy Norwegii. Samochód bardzo komfortowy i ekonomiczny. Jedyna wada to trochę za słaby silnik ale sam go wybrałem więc nie mam pretensji. Auto naprawdę godne polecenia. Jeśli ktoś kupuje auto sprawdzone z oryginalnym przebiegiem i należycie serwisowane to stwierdzenie jak mówią złośliwi Będziesz Miał Wydatki można wsadzić między bajki.
2 l to trochę za mało do tego auta ale za to jest bezawaryjny i bardzo dobra kultura pracy tego sześciocylindrowca.
wszystko ok, biegi wchodzą precyzyjnie be zacinania się.
nic dodać nic ująć po prostu super
wydaje mi się że całkiem nieźle jak na takie gabaryty samochodu. Na trasie przy prędkości ok 140km/h pali 10 l gazu a w mieście między 11 a 12,5 l w zależności od warunków. Opisuję tutaj normalną jazdę a nie pisk opon na każdych swiatłach.
nie było jak na razie żadnej.
- zużycie paliwa dla silnika 2.0 520i 150KM 110kW