Lista ocen BMW Seria 5 E39 (726)

~Michał
Sedan 2.5 523i 170KM 125kW
Najlepszy samochód jaki kiedyś był produkowany... co tu więcej napisać - klasyka. Moja wersja była na podwójnym vanosie oraz w exklusiv-paket. Full opcja oprócz navi.
4,9
~rafal
Sedan 4.4 540i 282KM 207kW
Samochód doskonały. Mam wywalone katalizatory i włożony 3" wydech z nierdzewki. Dźwięk doskonały - szczególnie w tunelach :) Silnik bez vanosa dosłownie nie do zarżnięcia. Upalanie gumy do felgi, i traktowanie tak że byle passat wytrzymał by dwie godziny... ciągle działa. Praktycznie nie bierze oleju. Raz pasek przeciął mi wąż od chłodnicy i mimo braku płynu bumka pokonała jednego leksa na ćwiartkę i mimo że miałem obawy o silnik to po...
4,7
~hubertus88
Sedan 2.5 525i 192KM 141kW
To moje 3 trzecie bmw jakim jeżdżę, przekonałem się do marki i nie zamienię na inną
4,4
~PiTT
Sedan 2.2 525i 170KM 125kW
Auto wygodne, przestronnne, bezpieczne, stosunkowo szybkie i dynamiczne. Podróże to sama przyjemność
4,8
~Mad Max
Sedan 4.4 540i 286KM 210kW
Jestem super zadowolony. Auto pali ile pali ale nie ma nic za darmo ,jak go kupiłem miałem zamiar dać mu gaz ale doszedłem do wniosku iż takiej frajdy nie zamienię na nic kto nie jeżdził autem z 6 s do 100 km musi to musi to przeżyć !!!!!!!
2,6
~Grzegorz Mikrut
Sedan 4.4 540i 282KM 207kW
Auto fajnie jeździło, dosyć szybkie, chociaż przy temperaturach powyżej 30 stopni stawało się ospałe jak żółw. Ciągle przysparzało problemów - a to coś się zepsuło, a to zawadziłem o coś zderzakiem, a to zostawiło wstydliwą plamę oleju na nowym bruku. Z dzisiejszej perspektywy, kiedy poznałem samochody innych marek - odradzam jego zakup.
~DiThomasso
Touring 520 i 150KM 110kW
auto jak najbardziej polecam zarówno dla doświadczonych jak i mniej doświadczonych kierowców.
~Michał
Touring 530 d 24V 193KM 142kW
Śmiało mogę powiedzieć, że to jeden z najlepszych samochodów jaki kiedykolwiek miałem. Ponadczasowy. Jakościowo przewyższa F10, które obecnie użytkuje. 530d jest stworzone na długie trasy a przejechanie ponad 1000 km nie sprawia większych trudności za sprawą siedzeń sportowych. Nigdy nie bolały mnie plecy. Z tego samochodu nie chce się wychodzić. Jeśli się trafi odpowiedni egzemplarz to do tego auta wrócę.
4,7
~Andrzej
Touring 540 i 286KM 210kW
Moc silnika V8. Dźwięk silnika jest niesamowity, szczególnie, jak wchodzi na wyższe obroty. Przy spokojnej jeździe dźwięk w ogóle nie przeszkadza, samochœd tak świetnie wyciszony, że jadąc na autostradach 160 mam na tachometrze 2600-2800, i silnika nie słychać..natomiast w razie przekroczenia strzałki powyżej 3500 pojawaia się ON DŹWIĘK V8, wtede aż się chcę zciszyć muzykę... (Silnik)

Usterki BMW Seria 5 E39

Liczba wpisów: 63

BMW Seria 5 E39 – wystepowanie usterek w zależności od przebiegu

4,4
~patryk_t
Sedan 2.8 528i 193KM 142kW
Całokształt auta 20-letniego oceniam dobrze. Wiadomo, ma swoje mankamenty, ale nigdy nie zawiodło mnie w podróży. Wygodne, elastyczne, wciąż zwracające na siebie uwagę. Kupując takie auta należy wszystko sprawdzić, dbać na bieżąco a na pewno odwdzięczy się bezawaryjnością i komfortem podróży.