: NIC DODAĆ NIC UJĄĆ :) MOŻE W PRZYSZŁOŚCI M5:)
Ogólnie autko jest super, moc , precyzja prowadzenia i komfort jazdy doskonałe . Nie ma po co kupować E39 bo E34 ma wszystko to samo a poza tym jest duuuużo ładniejsze :) W aucie można się zakochać a wszytskie zarobione pieniądze przeznaczać na benzyne byleby tylko gdzieś nią jechać :) AUTKO SUPER KOCHANE MOJA MALA BUNIA :)
Silnik oceniam dobrze bo doskonale jest zarezerwowane na M5 :) kultura pracy w sumie całkiem całkiem , chociaż widać że silnik już trochę przejechał ale i tak super . Elastyczność jest wręcz genialna , jak w nowoczesnym dieslu : jadę 50 na 5 biegu i wciskam gaz a samochód przyspiesza :) Ale najlepiej go cisnąć i nie zważać na spalanie :) Wszystkie Passaty B5, B6 Fordy Mondeo TDCI i ch... wie jeszcze jakie zostają z tyłu z wybałuszonymi gałami kierowców :D
Skrzynia biegów jest naprawdę super , biegi wchodzą znakomicie , z lekkim oporem - tak jak powinny . Może żeby ponarzekać to troszkę za krótkie biegi , na 2 tylko 95km/h :)
Zakręty bierze bardzo dobrze , trochę twardo i trochę strach na mocno podziurawionym zakręcie jechać :) Polskie Realia :/
AHA , DODAM W TYM DZIALE ŻE ZNAKOMITE HAMULCE :)
Widoczność doskonała , jeździłem Fiatem Punto , BMW E36 , E46 i Audi A4 i w sumie łatwiej parkowało się tylko Fiatem Punto - a to chyba pochwała dla prawie 5 metrowej limuzyny :)
Bez zarzutu , wszyściutko pod ręką , komputer pokazuje wszelkie niezbędne informacje :)
Może dlatego że muszę nabić klimę ale tak to bez klimy z wymienionym filtrem kabinowym raczej przeciętnie ...
Jak dla mnie super , wiecej miejsca niż w A6 , i podobnie do E - klasy , jak komuś mało to niech kupi 7 :)
Jak dla mnie bardzo dobrze , 180 -200 i podobnie do Skody Octavi II z 2007r :)
Sam nie wiem , jeżdżę na benzynie , wyprzedzam wszystko co się rusza i płacę około 60 - 70 zł na 100 kilometrów :) Jak chce się jeździć tanio to polecam TDS-a bo gazu nie lubię :)
HEHE , nic dodać nic ujać , 8 - 12 tys za zadbany egzemplarz :) - NAPRAWDĘ MOŻNA TAKĄ ZNALEŹDŹ W TAKIEJ CENIE CHOĆ TRZEBA Z 500 zł wydać na paliwo na poszukiwania :P większość to niestety zajeżdżone egzemplarze , dlatego warto szukać w niemczech , austri , szwajcari . WARTO ...
W sumie chyba bezawaryjny egzemplarz ale nie ma dużo elektrycznego wyposażenia więc może dlatego :P
na razie nic ...
- zużycie paliwa dla silnika 535 i 211KM 155kW