za ok 20 tys. zl. za skarby swiata nie kupi sie lepszego auta:)
szczegolnie elastycznosc:)
nie ma z nia zadnych problemow..a przezyla nie jedno palenie gumy:)
wszystko super..ale lepsza dziura i lacznik stabilizatora do wymiany..a tak ps.. jak ktos zna auto z tego rocznika i podobnej klasy ktorym mozna jezdzic rownie szybko jak stara 535 to prosze o maila..wtedy zmienie:)
chyba ze sie zaciagnie elektryczna rolete :)
mi pasuje raczej wszystko:)
na poczatku denerwowalo mnie brak mozliwosci puszczenie cieplego powietrza na twarz..ale w modelach od 91-92 roku juz mozna...chociaz teraz mi to juz nie przeszkadza..a nawet przeszkadza jak dmucha:)
hmm..jedyna mala wada BMW..duzo mniej miejsca w porownaniu np. do forda scorpio (szczegolnie z tylu)
szczegolnie jak sie ja jeszcze dodatkowo wygluszy przy montazu car audio..przy 240km/h slychac naprawde tylko lekki szmer wiatru
jak sie auto serwisuje to jest wszysko ok...a serwisy wcale nie sa takie drogie..chyba ze sie kupi zloma..a niestety jest takich bardzo duzo. w przypadku zakupu auta sprawnego nawet duze zuzycie paliwa rekompensuje wysoka bezawaryjnosc..zdecydowanie najtansze auto w eksploatacji jakie mialem. (pisze auto..czyli nie wliczam w to malucha)
j.w.
mimo zaliczenia wszystkich konkursow palenia gumy w mojej okolicy auto dalej bezawaryjnie jezdzi mimo przebiegu ponad 400tys km.
z powazniejszych usterek moge wymienic tylko ulamanie sie dzwigienki zaworowej. najprawdopodobniejsza przyczyna tej usterki byly zbyt ciasno wyregulowane zawory (regulowal mi kumpel:). jednak po wizycie w serwisie auto do dzisiaj jezdzi praktycznie bez awaryjnie.