Jeśli masz kasę na benzynę lub założysz od razu po kupnie gaz to ok. Jak nie to zjedzą Cię koszty. Auto bardzo komfortowe, pakowne i pojemne. Duża przyjemność z jazdy.
Świetnie wkręca się na obroty, bardzo dobre przyspieszenie. Przyjemny dźwięk - cóż więcej pragnąć?
Działa prawidłowo. Precyzyjna, ładnie zestrojona.
Troszkę trzeszczy przy przejeździe przez "górkę zwalniającą"
Z przodu ok - możliwość regulacji wysokości fotela. Z tyłu może być
Wszystko na swoim miejscu. Ładnie opisane i czytelne.
Wentylacja mogłaby być wydajniejsza. Ogrzewanie aż za dobrze. Strefowa klimatyzacja.
Z przodu wystarczająca nawet dla mnie - 190 cm, w przeciwieństwie np. do Fiata Coupe (moje poprzednie auto) gdzie nie ma regulacji wysokości siedziska. Z tyłu miejsca dla 3-ch osób, ale nie na nogi.
ok, słychać jak pracuje silnik ale tylko na tyle na ile to potrzebne. Nawet przy dużych prędkościach można swobodnie rozmawiać w aucie.
Moje autko nie chce zejść poniżej 15 litrów. Podobno to wina padniętej sondy lambda i zepsutego przepływomierza. Po wymianie za 500 zł powyższych części spalanie bez zmian.
Po wejści do UE ceny bardzo spadły. Dlatego też stosunek jakości do ceny uległ znacznej poprawie. Auto warte swoich pieniędzy. POLECAM!
Jak do tej pory to siadła mi tylko wycieraczka prawa - wytarł się bolec który nią porusza. Już naprawione we własnym zakresie :)
Siadł przepływomierz, sonda lambda, sprężyny ale biorąc pod uwagę wiek auta to jest niezawodne!!!
- zużycie paliwa dla silnika 520 i 24V 150KM 110kW