samochód o pięknej stylistyce, zakochałem się w nim od razu, nie wyobrażam sobie innego auta bez xDrive, gdyby nie wyciszenie i parę drobiazgów, które były naprawione na gwarancji auto idealne, no i teraz trochę za małe, aha jedna rzecz dla kupujących i użytkujących: auta ma taki kształt, że kamienie spod TIR-ów lecą z reguły na przednią szybę i inne elementy karoserii (maska, przód dachu oraz co dziwi na klapę bagażnika), wg mnie w nowym aucie warto rozważyć oklejenie częściowe maski oraz reflektorów
rewelacyjny, dynamiczny - ciężko będzie się z nim rozstać
rewelacyjna, zmiana biegów płynna, polecam hamowanie z góry trybem sport
xDrive w tym aucie to wielka frajda z jazdy, zabawa w puchu na parkingu przed otwarciem wyciągu na prawdę przednia, gdyby nie ściąganie w prawo ...
żadnych zastrzeżeń - auto zgrabne, cofanie i parkowanie jest przyjemnością
po mimo początkowej irytacji, że wszystko jest odwrotnie niż w audi - szybko się przyzwyczaiłem i widzę wyższość ułożeń elementów wewnątrz
żadnych zastrzeżeń - wszystko działa doskonale
wszystko tak na swoim miejscu "pod ręką", fotele b. wygodne i kierownica "M" po prostu idealna
głośno powyżej 130 km/h, dużo za głośno jak na auto tej klasy
wymiana oleju w cenie, wymiana okładzin i tarcz w rozsądnej cenie, brak innych poza gwarancyjnymi napraw
gdyby nie wyciszenie, uważam że warte by było swojej ceny
ściąganie w prawo, wytarta skóra na fotelu kierowcy, pęknięte przyciski nr 1 oraz świateł przeciwmgłowych przednich
brak poważnych usterek
- zużycie paliwa dla silnika 2.0 328i 245KM 180kW