Bardzo Dobre Auto, Dla Rodziny 2+2, Albo Dla Kogos Kto Chce Ladnie Wygladajace I Funkcjonalne Auto. Bardzo Cich W Srodku, Daje Duzo Komfortu Podczas Jazdy, Troche Maly Bagaznik, Jak Na Kombi. Krotkie Siedliska, Malo Miejsca Na Nogi
Regeneracja Wtryskow, Nowy Olej 5w-30, Nowe Wszystkie Filtry, I Silnik Pracuje Idealnie.
150 Koni i 330Nm Nie Jest Szczytem, Ale Daje Rade Lepiej Niz 130koni W A4. Ciagnie Od Samego Dolu I Nie Szarpie Jak A4
Ciezko Sie Przyzwyczaic Do Specyficznego Wchodzenia Biegow, Drazek Nie Wraca Na Swoja Pozycje Z 5, Ale To Podobno Mankament W E46
Tutaj Bez Zadnych Zastrzezen, Jak Tylko Potrafis Przyzwyczaic Sie Do Tylnego Napedu. Wahacze Dobrze Znosza Jakosc Drog. Ja Mam M-Pac Czy Jakos Tak To Sie Nazywa, Zawieszenie Od M3
Problem Tylko Z Widocznoscia Przez Tylna Szybe, Mala Tylna Szyba I Ja Mam Fabrycznie Przyciemnione. Ja Jezdze I Cofam Na Lusterkach Bocznych, Wiec Nie Mam Problemu. Przy Cofaniu Pomagaja Mi Tez Czujniki Parkowania
Wszystko Pod Reka, Chociaz Troche Ciasniej Niz W A4.
Wielofunkcyjna Kierownica Obslugiwana Intuicyjnie,
Troche Za Waska Luka Na Nogi
Bardzo Dobre Ogrzewanie, Zima Po Chwili Szyby Sa Odmrozone. Proponuje Zalozyc Nowy Termostat, Bo Na Starym Dlugo Sie Grzal.
Bardzo Zwarte Auto W Srodku, Kierowca Czuje Sie Obudowany, Malo Miejsca Na Nogi Kierowcy
Przy 120km/h Mozna Normalnie Rozmawiac W Srodku
W Trasie Na Odcinku 300km, Przy 120km/h Na Tempomacie Komputer Pokazuje 5l. Po Miescie Ciezko Zejsc Ponizej 8.0l. Po Miescie Robie Okolo 10km Dziennie, Wiec Nie Ma Co Oczekiwac Mniejszego Spalania
Kupilem Zadbany Egzemplarz, Od 2-go Wlasciciela (Znajomy) Z Pelna Ksiazka Serwisowa, Wiec Jestem Bardzo Zadowolony Z Zakupu. Kupilem Okazyjnie, Bo Kumpel Wyjezdzal, Wiec Potrzebowal Pilnie Kasy. Niestety Licze Sie Z Tym, Ze Czesci Nie Beda Okazyjnie Tanie
Mam Go Od 3 Miesiecy, Zrobilem Ok. 10000km, Wiec Narazie Nic Nie Naprawialem.
Jak Wyzej, Tylko Zaraz Po Kupnie Zrobilem: Regeneracja Wtryskow
Nowy Olej 5w-30
Nowe Wszystkie Filtry