Ocena kierowcy - BMW Seria 3 E46 Touring

adam, 12 lat temu
Silnik 320 d 150KM 110kW
Rok produkcji 2004
BMW Seria 3 E46 Touring 320 d 150KM 110kW 2001-2006 - Oceń swoje auto
Auto jest troszeczke jak reklama Mc Donalda . Gdzie byl taki slogan - \" zarobki w porzadku \" . Tutaj tez ogolnie wszystko jest w porzadku , wyglad , spalanie, ceny czesci , usterkowosc , wszystko jest w porzadku . Auto nie posiada tego czegos co przyciaga , a moze to ja sie czepiam .... Jesli szukacie fajnego , szybkiego , oszczednego auta to to bardzo polecam ten model. Na trasie po autostradach ponad 1000km na jednym baku , 5.5 /100km to naprawde dobry wynik . I nie mowie tu o jezdzie 90km/h tylko 130-150. W miescie pali troszke wiecej ale wszystklo zalezy od stylu jazdy . Ja kupilem autko 2 lata temu i mialo 240 tys przebiegu , teraz ma 282 . Pamietajmy ,ze nikt nie kupuje kombi w dieslu bo lubi dzwiek tego silnika , kupuja je Ci co duzo jezdza takze lepiej kupic z pewnym przebiegiem nawet wiekszym anizeli tradycyjen polskie \" 180 tys \" .Przez 2 lata uzytkowania nie zawiodla mnie ani razu , wymienilem jedynie przeplywomierz i ostatnio wachacz . Zbliza sie termin klockow i tarcz ale jeeszcze chwilke . Ogolnie auto oceniam na solidna 4ke.

On - zużycie paliwa dla silnika 320 d 150KM 110kW [l/100km]

6,5