Po dwóch latach i 60 tyś przebiegu jestem naprawdę zadowolony.
Bardzo zrywny a zarazem osczędny. Chociaż tym razem wezmę coś mocniejszego.
Czasami redukcja na drugi bieg jest trochę oporna. Pozatym ok. Szesciobiegowa wspomaga ekonomię.
Radość z jazdy!!!
Jest to małe auto więc nie ma żadnego problemu.
Wszystko na miejscu. Centralna konsoleta zwrócona w stronę kierowcy to genialne posunięcie. Tylko trzeba przyzwyczaić sie do sterowanie szybami ale potem okazuje się to bardzo wygodne.
W porównaniu do innych samochodów kturymi sie poruszalem bądź poruszam tutaj działa to najsprawniej. Elektryczne ogrzewanie to swietne rozwiązanie na zimę. Pozatym jak na diesla to szybko się rozgrzewa. To naprawdę mocny punkt.
Należy zdawać sobie sprawę co się kupuje. To nie jest seria 5 ani 7 tylko najmniejszy model jaki BMW produkowalo w tym czasie więc nie ma co spodziewać się dużego auta.
Jest naprawdę cicho. Jedynie uszczelki przy szybach są niedopracowane i strasznie mnie denerwują. Reszta ok.
Mialem bardziej oszczędne samochody ale nie z takim silnikiem. Myślę że jest optymalnie. Jeżeli chodzi o naprawy i eksploatację to jest to BMW więc tu nic nie jest tanie. Ale z tego chyba każdy zdaje soboe sprawę.
Tylna wycieraczka i nic pozatym. Wszystko naprawdę dopracowane.
Naszczęście jak narazie mnie to omija. Zawieszenia i łożyska nie liczę bo w naszym kraju to elementy eksploatacyjne.
- zużycie paliwa dla silnika 320 d 150KM 110kW