: najbardziej pozytywnie to zaskoczył mnie idealny układ kierowniczy no i ten super wygląd..!
w cenie ok 15-20tys nie ma lepszego auta który tak porażałby wyglądem i tak świetnie się prowadził jak dla mnie rewelacja .!
mam przejechane 256tys i wszystko chodzi jak w szwajcarskim zegarku oczywiście wychodzę z założenia jak dbasz tak masz ja dbam i narzekać nie mogę minusem jest temp. ok -20 wtedy fakt bywa różnie ...
ogólnie nie miałem żadnych problemów , wszystko pracuje jak należy jednak zdarza się iż czasem nie mogę wrzucić 1nki wprawdzie bardzo rzadko ale jednak nie wiem co jest tego powodem .
no tu to już czysta poezja ! jeździ się fantastycznie , aż nie chce się wysiadać i kombinuje wtedy gdzie by tu jeszcze pojechać .
bez zastrzeżeń .
no faktycznie tu miejsca z tyłu nie jest za wiele dorośli większych rozmiarów raczej nie będą mieli komfortowo mało miejsca na nogi ale przód mi tam pasuje.
nagrzewa się dosyć szybko aż sam jestem zaskoczony ok 7min i już się robi cieplutko a klima jak na razie mrozi że aż miło .
brak uwag.
bez uwag.
jak dla mnie 7.3l w mieście to wynik zadowalający .
no niestety części i eksploatacja nie należą do najtańszych ale ogólnie uważam ze warto .
zawieszenia mogłoby być bardziej trwalsze i wytrzymalsze z drugiej strony jakby było mniej dziur to ehh... nierealne raczej a wiec pozostaje wymieniać i cieszyć się jazdą
brak
- zużycie paliwa dla silnika 318 d 115KM 85kW