: Cieżko opisać ten samochód słowami , gdy wsiadłem pierwszy raz do tej buni zakochalem się w niej , kultura pracy tego silnika to magia , wyprzedzenie tym samochodem na trasie to pestka, nie trzeba się martwić czy się zdąży , ten silnik pasuje w 100% do tej buni , w trasie pali 8,5 l , jedyną wadą e46 są polskie cymbały, które niszczą markę , wieśniaczą i katują pod tesco , wiec aby trafić w PL zadbaną sztukę trzeba trochę się namęczyć z szukaniem , wnętrze buni jest też git , moja ma fotele "kubełkowe" z półskóry z pamięciami , są na mega wygodne , jeszcze jedną wadą jest to że nie ma zbytnio gdzie postawić napoju , dodatkowo bardzo fajnie wygląda telefon , który jak na serie 3 wygląda bardzo przyzwoicie , bardzo polecam wymienić zderzaki i fele na te z ///M , dodaje to buni charakteru , dodatkowo dobrze mieć z tyłu 330Ci , bo nie będą wam podbijać przy światłach jakieś niedojeby w syfikach itp . Na koniec mogę dodać , że do tego samochodu warto mieć garaż i dbać bo już więcej ich nie przybędzie .