super samochod dla kazdego niezawodny w miare eko tyl naped ja mam m-pakiet wiec sportowe siedzenia elektrycze i m kierownice mala i gruba no i 231km 300nm podwojeny rozrzada zmienia sie przy 3000 i 5000 no i ten dziek na 1,2,3 biegu ok 2000 pieknie buczy basaowo
silnik super elastyczny i mocny spokojnie jedzie 50 na 5 jedyna wada bierze olej niemalo obecnie jezdze na 0w40 mobil1 newlife zobacze po wymianie na cos gestszego 5w30castrol edge
brakuje 6 na trasie nie jest za bardzo pracyzyjna w audih o duzo lepiej wyglada no i troche wysokie obr na 5 przy 100km/h 2500 i pozniej odpowiedni co 500obr 20km/h wiec tak przy 160 mamy 3500 i juz slychac silnik
troche wypycha przud na ciasnych zakretach mam opony 255 tyl wiec czasami zamiast puscic cie bokiem pcha do przodu
wysoko postawiony tyl ale jest parktronik tylko ze dziala za blisko niewiem moze idzie wyregulowac
pomimo la t nie ma o sie wstydzic ale w audi lepsze materialy
ok
jak na coupe dobrze
powyzej 160 sluchac szum powietrza bez ramkowe drzwi no i wysokie obr
przy jezdzie 50maisto/50trasa ponizej 10 super na dlugiej trasie spokojnie kazdy zejdzie do 8.5 mi sie raz idalo poniej 8 (120 srednio) przy dynamicznej jezdzie 12 niespodzienak z tempomatem pali wiecej nalezy praktycznie glaskac pedal gazu
e 46 e z coupe zawsze trzyma dobra cene szczegolni z r6
bardzo niezawodny samochod