: Kultura pracy i dżwięk, już teraz rozumiem dlaczego każdy ,,podnieca\'\' się silnikami R6,
Samochód doskonały dla młodego człowieka choć dosyć zamożnego (pojęcie względne)
Daje przyjemnośc z jazdy i cieszy oko, w cenie do 40000 zł nie znalazłem godnego rywala w segmencie sportowych coupe.
Łączy to co najlepsze- sportowy wygląd na zewnątrz, a w środku luksus ( skora, drewno, climatronik, podgrzewane fotele, 8głosników Harman kardon, pełna elaktryka)
Mistrzostwo! Pieknie i równo pracuje, aż przyjemnie otworzyć okno i go sluchac:)
Precyzyje i krótkie biegi, każdy idealnie wchodzi i z wyczuciem
Bardzo pewie się prowadzi, zaskoczony jestem również komfortem mimo 18 calowych felg , jest lepszy niż w corolli e12 na 14kach, nic nie bije na nierównościach. Na prawdę daje saysfakcje z jazdy.
Deska skierowana do kierowcy i wszystko w zasięgu ręki, intuicyjna.
Szybko lapie temperature a klimatronik ładnie trzyma temperature.
Bardzo dużo miejsca z przodu, z tyłu również nie zle, napewno lepiej niz w octavi.
Niestety wyciszenie troszke cierpi przez szyby bez ramek ale i tak jest bardzo dobrze
Warszawa korki 15l/100km
Warszawa ok południa 13l /100km
Trasa szybka (do 2000km/h) 11-12l
Trasa (110-130) 8- 8.5l
Także jak na te osiągi i przyjemnośc z jazdy nie jest zle.
Oczywiscie mowa o benzynie
(Mam na konie to mam i na owies) :)
blisko 40 tys złotych za 8 letni samochód - nie jest to mało,jednak w mojej ocenie jest wartych tych pieniedzy.
Jesli ktos szuka sportu luksusu i prestiżu jest to doskonały wybór.
Jeszcze te spojrzenia zazdrosnych ludzi na ulicy naprawde warte tej nie wygórowanej ceny:)
Narazie tylko częsci eksplatacyjne ( moze dlatego że samochód było od nowości serwisowany w ASO), lepiej kupić drogi egzemplarz a zadbany niż potem dokładać do złoma
Ale to każdy ,,centus\'\' nauczy się z czasem....
Jedynie lusterko elektryczne uleglo uszkodzeniu i nie działa.
Brak usterek:) jak dbasz tak masz...
- zużycie paliwa dla silnika 325 Ci 192KM 141kW