ja jestem generalnie zadowolony, jezdzac BMW poczujesz roznice w stosunku do Toyoty czy innych europeizowanych wozkow dopiero na niemieckiej autostradzie powyzej 160 km/h. To sie nazywa performance i jest to warte 40t€. Gdybym mial jedzic w PL to chyba szkoda by mi bylo pieniedzy.
8,8 sekund do 100 km/h, przy spalaniu max 6.6 l / 100 km. Czego chciec wiecej od Diesla ???
skrzynia 6cio biegowa, przy polaczeniu z elastycznym Dieslem kazdy bieg ciagnie rewelacyjnie
To zdecydowanie najlepsze z calego samochodu, idealnie zestrojone jak chcesz zaaplikowac sobie troszke adrenalinki ... ciche i w pelni przewidywalne
w tej materi niewiele rozni sie od Skody Felici ... pomimo regulacji fotela to nadal lipa. Twoja widocznosc poprawia bialo niebieskie smigielko na masce ... dziewczyny maja kisiel po kolana :-D
niemiecka totalna lipa---tragedia, nawet nie moze konkurowac z Golfen o Audi nie wspomne. Oczywiscie silnik, zawieszenie, pewnosc prowadzenie, cicha w porownaniu do Diesla Audi praca silnika wnygradza beznadziejnosc design
zadnych rewelacji, po prostu normalnie. No moze poza filtrami, ktore nie wpuszczaja zadnych smrodow z Zuka lub Nysy jadacej przed Toba.
mniej niz przecietnie, w srodku jak na ta klase samochodu malo miejsca, ale za to bezpiecznie (podobno)
cichutko, nawet przy 240 km/h nie slychac bardzo szumow, brak odglosow zawieszenia, mozna rozmawiac szeptem - rewelacja godna do nasladowania przez innych producentow (tutaj Audi A4 dostaje po nosie)
Re We La - chyba nic dodac przy jedzie na tempomacie ze stala na autrostradzie 120 km/h - spalanie 4.6 litra. Przy mojej naprawde ostrej jezdzie w Niemczech na niemieckich autostradach z klima i xenoanmi nie przekraczam 6.5. Nalezy dodac ze to diesel 150 km, z przyspieszeniem 8,8 do setki co regularnie wykorzystuje. REWELACJA `!
nie warte tej ceny w sensie wartosci samochodu. Nalezy pamietac jednak ze kupujesz image, ktorego uzywal Pan Agent 007.... to tak jak dyskutowac o cenie Harleya lub Rolls Royce.
trudno ocenic, ma dopiero 70 tkm i 1,5 roku, poza nawigcja ktora sie zawieszala na poczatku (do update software) zadnych problemow mechanicznych
zadnych, serwisowane w BMW za ciezka kase, moze dlatego. A bedzie do odkupienia w 2006 w maju. Ktos zainteresowany ?
- zużycie paliwa dla silnika 320 td 150KM 110kW