: Rewelacja, jak przyklejony. Rewelacyjne rozlozenie masy, pewny w zakretach. Nie za twardy, nie za miekki.
: korozja klapy, drzwi i nadkoli
Jest to bardzo dobry samochod. Byl to moj pierwszy samochod, ktory kupilem bedac kompletnie zielonym. Po 3 latach stwierdzam, ze autka przede mna nikt nie oszczedzal, ale mimo tego nigdy mnie nie zawiodl, tak na prawde nic sie nie dzialo. Kiedys bylem uprzedzony do marki ze wzgledu na opinie, teraz wiem, ze bez sensu sa tego typu stwierdzenia. Zaden inny samochod nie daje tyle frajdy z jazdy. Szkoda z niego rezygnowac i glupio uprzedzac sie. Z cala odpowiedizalnoscia stwierdzam, ze z \"plaszczakow\" nie ma nic lepszego. Jesli kiedys jeszcze kupie \"plaszczaka\" to bedzie to na pewno BMW.
Elastyczny, lubiacy wysokie obroty. Przyjemny pomruk.
Bez zastrzezen.
Przyklejony do drogi.
Bez zastrzezen.
Samochod skrojony pod kierowce, nawet deska jest zwrocona w strone kierowcy. Bardzo wygodnie.
Nigdy w nim nie zmarzlem, a w lato chlodno dzieki klimatyzacji.
Skrojony na miare.
Cicho, slychac delikatny gang 6 cylindrow.
W samochodzie nie mialem gazu. W miescie spalal ok 10-11l, na trasie ponizej 8. W trasie nad morze zapakowany po dach i z 4 doroslymi osobami, stojac pare godzin w korkach w Gdansku i na Helu samochod srednio palil 7,8l/100km.
Uwazam, ze na rynku nie ma nic lepszego poza BMW w klasie samochodow nieterenowych. Powiadaja, ze jesli raz wsiadziesz do BMW to juz z niego nie wysiadziesz i jest to prawda. BMW ma u mnie zarezerwowane miejsce wsrod \"plaszczakow\", teraz 4x4.
Przez 3 lata nic sie nie dzialo, nigdy mnie nie zawiodl.
Jedyna wada to korozja. Po pewnym czasie ruda zaczyna zjadac tylna klape, drzwi i nadkola.
- zużycie paliwa dla silnika 320 i 150KM 110kW