Odnośnie motoru M50 b 20 powiem że jest to perełka, jak cała gama silników M50, miałem już parę Beemek z tymi motorami, miedzy innymi e34 z motorem 2,5 Vanos, e30 2.0 zwykłe 24v, e36 2,5 24v i w każdym z tych aut spisywał się rewelacyjnie :D oprócz podstawowych rzeczy które robi się w silniku nic nie wymieniałem, bo nie było takowej potrzeby :D raz tylko cewki wymieniłem bo już miały przebicie co powodowało strzały :D Tak po za tym to SUPER MOTORKI :D
Co do skrzyni, perfekcja, oczywiście jeżeli się dba, bo już robiłem po zakupie w dwóch sztukach synchronizatory :D ogólnie nie można narzekać :D
.... Doskonały.... zwłaszcza gdy doda się rozpórki na kielichy dobrą glebę i szerokiego papcia :D
otóż co do widoczności to jedynie w tylnej szybie mało widać :D a tak cała reszta jest jak najbardziej oki :P
jest oki
bardzo dobre
kierowca jest po to by tym cudem sterować :D a pasażerowie są zbędni, natomiast jeżeli już są to bez żadnego problemu się w 4 osoby komfortowo podróżuje
pomijając wydechy typu Ulter w środku nic nie słychać poza pomrukiwaniem 6steczki :D
miasto 10 do 14 litrów zależy od nogi/ trasa 8.5 do 9
przegląd 100zł
naprawy to zależne od siebie samego \"jak dbasz tak masz\"
.... nie zwracam na to uwagi, jak już to od razu robię i puszczam ww niepamięć :D
uszczelki pod głowicą .... trzeba dbać :D
- zużycie paliwa dla silnika 320 i 150KM 110kW