: nie wszystko do konca styka tak jak powinno
pomimo wszystko lubie jezdzic tym autem, gdyby nie zajechany silnik bylbym z niego naprawde zadowolony. auto daje duzo radosci z jazdy. dodatkowo brakuje mi w tym aucie wycieraczki tylnej szyby
mialem pecha, auto po przebiegu 160tys km powinno miec spoko silnik, u mnie jest zajechany, vanos juz glosno halasuje i zre z 3 litry oleju na 1000km
zwinne auto, bylem mile zaskoczony, trzyma sie drogi bardzo dobrze
przy cofaniu ciezko okreslic ile jeszcze wolnego miejsca zostaje
spodziewalem sie ze szybciej bedzie sie nagrzewac (nie posiadam klimatyzacji)
jezdzilem tylko za kierownica ale ogolnie nikt nie narzekal na brak miejsca
jak wcisne pedal gazu do konca to juz slychac silnik dosc dobrze, ale jak dla mnie to akurat czysta przyjemnosc sluchac jak sie wkreca
nie nalezy niestety to najtanszych, a nawet do sredniej klasy jesli chodzi o koszta
czesci zamienne raczej drogie
po kupnie zanim dojechalem do domu wisial na kablu jeden halogen. spojler trzeba bylo przyklei rowniez. zepsulo sie cos w zamku od strony kierowcy, musze zamykac kluczykiem. z pilota zamyka wszystko oprocz tych jednych dzwi. swiatla z tylu auta na poczatku cos nie chcialy zawsze dzialac, cos nie dokonca stykalo, podociskalem je kawalkami papieru. do tego tez swiatlo w oslonie przeciwslonecznej przy lusterku nie zawsze styka.
no u mnie silnik zajechany, tak ze zre olej, az sie boje pomyslec ile bedzie to kosztowac. do tego vanos niezle halasuje miedzy 2 a 3 tys obrotow, ale puki co z tego co wiem mozna jezdzic.
- zużycie paliwa dla silnika 320 i 150KM 110kW