Autko idealne, wygląd z zewnątrz i w środku, w środku wszystko pod ręką, poprostu auto z myślą o kierowcy i dla kierowcy.
Do silnika nie mam zastrzeżeń tylko mógł by mieć troszke większego kopa ;))
Skrzynia 15 letnia jest troszeczke wyeksploatowana ale jak na swój wiek dobrze sie trzyma i nie mam do niej zastrzeżeń.
Bardzo dobrze sie prowadzi i nie ma z nim żadnych problemów.
widoczność jest bardzo dobra tylko z tyłem troche mniej bo nie widać dobrze ale troche wyczucia i wszystko gra
Podoba mi sie bardzo ;))
Wentylacja dobra, ogrzewanie idealne, klima niewiem jak bo niemam
Przestrzeń dla kierowcy jest duża, sam mam 2m wzrostu i jeździ sie mi komfortowo w niej, jest troszke mniej miejsca z tyłu ale 5 osób sie mieści bez problemu.
Jest dobrze, tylko ciche mruczenie silnika, chociaż tego nie słychać jak sie właczy radio ;)
Jak na BMW to wcale nie pali dużo, za 100zł zatankowałem gazu i przejechałem ponad 400km, niewiem ile pali benzyny nie testowałęm ale napewno mniej niż gazu.
Nic dodać nic ująć
autko ma 15 lat, narazie tylko urwała sie rurka od nagrzewnicy którą można spokojnie zrobić za niewielkie koszty (POXIPOL) i jedziemy dalej.I czasami kebelek nie styka wystarczy docisnąć ;))
Moim błędem było to że kupiłem auto strasznie wyrzyłowane, chyba przez te 15 lat nie jechała spokojnie, zrobiłem generalke i uszczelniłem silnik i skrzynie biegów, teraz jest spokój
- zużycie paliwa dla silnika 318 i 113KM 83kW