Samochód posiadam nicałe 2 lata.
jak narazie nigdy mnie nie zawiódł.
silnik 1,6i z LPG nie robi furory ale nie jest tak tragicznie.
trzeba troszke pojeździć tym samochodem aby wyczuć rytm.jak narazie przez okres mojego użytkowania w silniku zmieniłem aby rozrząd i podstawowe sprawy takie jak olej i inne płyny.silnik pracuje cichutko zarówno na gazie jak i na benzynie.
skrzynia pracuje dość dobrze jedyne problemy to ciężko jest czasami wrzucić pierwszy bieg.
Ostatnio zmieniłem wszystkie amorki na bilsteina i wszystkie tuleje i sworznie; i wszystkie pozostałe podzespoły w zawieszeniu.idealnie się trzyma drogi jestem bardzo zadowolony:)
jeżeli chodzi o widoczność to jestem zadowolony
jeżeli chodzi o wentylacje i ogrzewanie to także jestem zadowolony.tylna szyba ogrzewa się w momencie a jeżeli chodzi o nagrzanie w samochodzie to też nie zajmuje to sporo czasu:)
jak dla mnie to przestrzeni jest wystarczająco dużo tylko bagażnik może być przymały jeżeli chce ktoś mieć butle od gazu i jeszcze jakiś sprzet grający.
jeżeli chodzi o spalanie to wszystko zależy jaką nogę ma kierowca. jeżeli będziemy jeździć spokojnie i bez szaleństw to spokojnie można przejechać sporo kilometrów za symboliczną kase ja np za 100 zł na gazie przejade 500 kilometrów:)
- zużycie paliwa dla silnika 316 i 100KM 74kW