Lista ocen BMW Seria 3 E36 (1233)

4,2
~Misiek ze świętego miasta
Coupe 320 i 150KM 110kW
uwierzcie mnie i innym posiadaczom bmw, to auto ma to cos, ma swoj klimat i tyle!! szczegolnie w wersji coupe. do tego r6 ktore sie doskonale sprawdza.kiedys mnie to auto zbytnio nie interesowalo ale od momentu kupna jestem fanem tej marki. wiadomo ze nie mozna wymagac cudów od 15letniego auta, czasem moze sie cos rozleciec.ja je lubie i czuje sie w nim dobrze!moim marzeniem jest teraz e46 m3
4,1
~whoockash@tlen.pl
Sedan 320 i 150KM 110kW
Praca silnika to muzyka dla uszu, najpiękniejszy utwór skomponowany przez mistrzów. Z elastycznością trochę słabo wysoko położony moment obrotowy oraz stosunkowo mała moc (150 km minus LPG) narzucają konieczność czestej zmiany biegów. Dobrze ze w tym aucie to przyjemność :-) (Silnik)
4,1
~thundernow@o2.pl
Sedan 318 tds 90KM 66kW
Jezeli ktos potrzebuje autko na codzien bez super osiagow to autko jest naprawde sympatyczne. Bardzo atrakcyjnie wyglada.
4,4
~Rafał
Compact 316 i 102KM 75kW
Jako drugie auto, służące do jazdy miejskiej i przejażdzek po okolicy, samochód jest rewelacyjny. Zero awarii, przyjemność z jazdy i zero utraty wartości.
4,7
~Honeker
Coupe 320 i 150KM 110kW
Lać paliwo i ogień na toki - tylko jeździć! Ten samochod daje rewelacyjną satysfakcję z jazdy - minimum elektroniki (nie ma się co psuć) - maksimum satysfakcji. Nic dodać nic ująć. SUPER!!!
4,2
~Dawid
Compact 316 i 102KM 75kW
Spodziewałem się gorszego samochodu za te pieniądze, kupiony w formie żartu za 4000zł, okazał się świetnym autem na codzień, nie sprawił żadnych problemów.
4,6
~maniek320
Coupe 320 i 150KM 110kW
BMW 320 coupe bardzo dobry samochod jak na swoje lata widac w bawari umieja robic samochody nie to co opel zrywny szybki pojemny no oszczedny moze nie ale dla mlodego chlopaka niezla fura do kozaczenia
4,4
~serafin2001
Sedan 320 i 150KM 110kW
Cena zakupu jest atrakcyjna. Jak się trafi na dobry egzemplarz to auto jest nie do zdarcia. Daje mi ogromną przyjemność z jazdy i przyciąga wzrok. Rzadko zdarza się szybszy na drodze. Niesamowicie ładna sylwetka auta w tym wieku. Na każdym kroku czuć, że to auto z górnej półki. Jak raz kupisz BMW to prawdopodobnie nie będziesz chciał innego samochodu. Utrzymanie dwulitrowego BMW dla normalnie zarabiającego człowieka nie stanowi problemu.
3,5
~Krzych
Coupe 320 i 150KM 110kW
naprawdę nie ma czym sie zachwycac!ladnie sie prezentuje i nic wiecej.wczesniej mialem mazde 323f ktora zjadla by to bmw pod wzgledem niezawodnosci, osiagow i spalania a miala tylko 1.6poj.nigdy nie zakupie juz tej marki.przykro mi bo nie jestem zadowolony z tego auta
Dziennik kosztów dla BMW Seria 3 E36
9,1