: Karoseria tragedia. Rdza na progach, na rantach tylnich błotników, na dolnych częściach błotników przednich. Ogniska rdzy atakują także ranty dolne drzwi i przy szybie czołowej.
Karoseria słabizna.
W Audi A4 z 97r. brak jakiejkolwiek rdzy, w Audi 100 z 96r. delikatna rdza na przetarciu. Wszystkie auta i moje bmw i wspomniane audi stoją pod chmurką.
Silnik 2.8 rewelacja i przyzwoite spalanie, w Warszawie do 14 litrów.
Manualna skrzynia biegów bez zastrzeżeń.
Pomimo zawieszenia M-Technic auto nie prowadzi się jak \"po szynach\". Audi A4 z 97 lepiej wypada.
Bagażnik super. Nie spodziewałem się, że w coupe będę mógł tyle rzeczy przewieźć. W razie potrzeby tylnie siedziska można położyć i zyskujemy na prawdę dużą przestrzeń.
Albo mam coś zepsute albo klimatyzacja i ogrzewanie jest tragiczne.
Siedzisko kierowcy bardzo fajne, jak w kokpicie samolotu ;) Konsola środkowa skierowana w stronę kierowcy.
Niestety dla ludzi wysokich odradzam e36. Sam mam 188cm i siedzenie jest opuszczone na maksa, inaczej dotykałbym sufitu głową. Na minimalnej wysokości siedzenia, od czubka głowy do sufitu zostaje 3cm przestrzeni :/
Wybór i ceny części po prostu rewelacja. Do wyboru do koloru. Tanie/gorsze, średnie i drogie/najlepsze.
Spalanie (do 14l. w wawie) jak na osiągi nie ma co narzekać.
Niestety drobne rzeczy elektroniczne często się psują. Elektryczne szyby trzeba domykać po kilka razy. Problemy z klimą, ogrzewaniem.
Kłopotliwe zdejmoanie osłon reflektorów celem wymiany żarówek (urwałem mocowania w zimę).
Przepalone diody na konsoli środkowej.
Auto jest generalnie jak czołg. Niezmiernie rzadko odmawia posłuszeństwa. Jechałem z zepsutą pompą wody i dojechałem.
- zużycie paliwa dla silnika 328 i 193KM 142kW