Przeniesienie napędu
: silnik 2.0 + napęd na tył = mnóstwo zabawy
: szyberdach
: centralny zamek
: lusterko
BMW- radośc z jazdy. nie ma w tym nic przesadzonego. poprostu lubiłem jeździc tym autem. świetne auto dla ludzi którzy od auta oczekują czegoś więcej niz toczydła które dowiezie ich z punktu a do punktu b. do doskonałości jednak sporo mu brakuje (moja była po swapie z 1.6 na 2.0) mnóstwo frajdy z jazdy tylko trzeba uwarzac zimą:( moja poszła już na części po ostatniej zimie:((((((((((((
doskonały silnik! ciągnie na każdym biegu nawet z niskich obrotów a powyżej 4000 obrotów pokazuje co potrafi
skrzynia dobra do sportowego auta krótki 1 i 2 bieg
b dobry układ jezdny po zamontowaniu sportowego zawieszenia auto jedzie jak po szynach
do przodu dobrze gorzej z tyłem
wszytko na swoim miejscu
nie miałem klimy :( nawiew ciepłego powietrza tylko na nogi i szybe z konsoli środkowej płynie tylko zimne powietrze wg mnie inżynierowie bmw ośmieszyli sie tym szczegółem
z przodu dużo miejsca nawet dla wysokich osób z tyłu tylku na krotkie odcinki
powyżej 120 robi sie b głośno! przeszkadza szum wiatru. silnik v6 hmmmm piękny odgłos w połączeniu z tłumikiem remusa
wbrew opiniom nie pali dużo średnio 10 na 100 benzyny (gazu nie uważam w takim aucie) masa częsci na rynku po śmiesznych cenach
za niewygórowaną cene otzrymamy solidne auto, które nam jeszcze posłuży pod warunkiem, że nie kupimy go od jakiegoś szaleńca
jak w każdej starej bmw elektryka (naszczęście moja była okrojonom wersjom) szyberdach padł, prawe elektr. lusterko, czasami centralny nie reagował,
brak
- zużycie paliwa dla silnika 320 i 150KM 110kW