super samochod ma swoje wady ale jeat ladny ja mam wersje is i naprawde fajnie sie go prowadzi a juz i poszalec mozna
cos nie trzyma obrotow na luzie ale w koncu ma juz 10 lat i ja nie dbam o nia za bardzo))
bardzo dobra
latem jak jest sucho jest bardzo dobrze ale jak tylko popada a nie daj boze snieg spdanie to tragedia, moze wtedu byc niebezpiecznie i nie za fajnie dwa razy wylecialem z trasy na szczescie bez konsekwencji, lepiej jak by miala kontrole trakcji
nie wiem co to jest)
albo mam cos popsute albo ten samochod zima sie bardzo powoli nagrzewa(
taki model ze z przadu jest ok ale z tylu nie za bardzo ale ja mam dwu drzwiowy
przy szybkiej jezdzie szumi cos uszczelki w drzwiach chyba nie za bardzo i szyby potrafia wypasc boczne)podobno to tylkow moim sie zdarzylo
jak na 140 konny silnik jest naprawde dobrze nie przeplacam
drogi przy kupnie ale jak kupiel 8 letni a teraz bede go sprzedawal to jeszcze cos wezme za niego a nie oddam na zlom a czesci taniocha chyba ze sie chce kupowac orginaly to jezusie zlituj sie, na szczescie zamienikow do wyboru i koloru
wlasciwie sie nie psuje poza tym co pisalem wyzej problemem sa kradzieze drobnych czesci lusterek i atrapy chlodnicy jest to niestety dosc czeste
pompa paliwa wysiadla i odmowil samochod jazdy raz w ciagu dwuch lat to nie wiem czy to zle czy dobrze dla porownania w golfe nie zepsula sie nic przez trzy lata tak zeby nie mogl jeszdzic.
- zużycie paliwa dla silnika 318 is 140KM 103kW