Ocena kierowcy - BMW Seria 3 E36 Coupe

Silnik 318 is 140KM 103kW
Rok produkcji 1993
BMW Seria 3 E36 Coupe 318 is 140KM 103kW 1992-1999 - Oceń swoje auto
Inne : Uszkodzone wspomaganie
świetne jest to że pedał gazu jest strasznie czuły i jadąc nawet te 80-140km/h wystarczy delikatnie wcisnąć pedał gazu a samochód gwałtownie przyśpiesza :)
doskonale poza wrzucaniem wstecznego biegu ale to jest standard w tym modelu :)
świetny bo mam sportowe zawieszenie więc wchodzenie w zakręty to sama przyjemność
przód i boki widze i czuje bardzo dobrze, gorzej z cofaniem bo nie czuje jeszcze tyłu i zawsze zostaje mi jeszcze z metr miejsca.
ogrzewanie okej ale gorzej z nawiewem chłodnego powietrza bo ciągle leci ciepłe więc tą rzecz mam do naprawy :(
Z przodu pełno miejsca i bardzo podoba mi się to że wszystko jest ustawiane pod kierowce...idealna sprawa. Troszkę gorzej z tyłu bo w 3 osoby będzie ciasno ale w końcu to jest sportowa fura a nie rodzinny wan.
świetne wyciszenie, jedynie słychać delikatne mruczenie silnika bo sportowy wydech (przyjemny dżwięk) :)
ogólnie ciągle jeżdżę na gazie więc nie narzekam, no chyba że jest ciąg samochodów które toczą się to zmieniam na benzynkę żeby jeszcze szybciej je wyprzedzić i ze spalania jestem zadowolony. Ceny napraw - jak na razie to robiłem tylko gwinty w głowicy i facet policzył mi 100zl za usługę więc jestem zadowolony z kosztów :)
Brak

LPG - zużycie paliwa dla silnika 318 is 140KM 103kW [l/100km]