: bdb jakości jak na samochód 12 letni i po przejsciach - niezniszczalny
: rdza, az do zapdniecia podlogi
: odma silnika
Silnik w bdb stanie technicznym, wszyscy mechanicy się nim zachwycali. wszystko poza tym - fuszerka, bo trafiłam model po przejściach.
bezproblemowo mimo wieku i wcześniej wspomnianych przejść
zawieszenie wymieniane co pół roku. inaczej coś stukało, pukało, raz nawet amortyzator wpadł do środka samochodu- blacha zżarta przez rdzę padła.
nie miałam problemów. W przeciwieństwie do mojego faceta ( 190cm ) miał problemy z weryfikacją zmian w otoczeniu
dmuchawa ciągle piszczała na 2 i 3 biegu swej prędkosci. ciężko było to zlikwidować za pomocą smarów i mazideł - taka wada firmowa.. poza tym nagrzewało się dość szybko. problemem była szczelność samochodu- ciepło uciekało przez nieszczelne uszczelki.
jak na auto tej klasy 100% bez problemu mieścił się bagaż na wakacje i pies na tylnym siedzeniu (też raczej duży)
no po prostu - jak w traktorze , silnik m mo wymiany poduszek chodził jak traktor, wszystko w srodku trzeszczało, piszczało... a to co na zewnątrz słychać było równie doskonale.
potrafił palić srednio 8 l diesla, ale przy humorach zdarzalo się dochodzić do 12.
w trasie ok 7.
ciągle coś.... ciągle....