uważam ze samochód jest poprostu swietny nie oddał bym go na żaden samoch ód takiej generacji no może (honde crx) swietnie się jeżdzi przy ładnych felgach 17 pięknie się prezętuje i robi wrażenie daje 6 i bardzo bardzo zaprzeczam powiedzenią róznych ludzi np Bmw Bedziesz miał wydatki
Silnik jak dzwon , cichutki równiutko pracuje, pali jak mażenie nawet przy mrozach -20 -30 stopni ,samochód pięknie wchodzi w obroty i ma bardzo dobre przyspieszenie ogułem 5
nic się nie dzieje biegi pięknie wchodzą chociaż ze 3 razy potrafiły same wyskoczyć ale zadnych luzów ni nic ogułem wchodzą jak od nowośći 4+ ze wskazaniem na 5
Samochód swietnie się trzyma drogi, bardzo dobrze reaguje jak to BMW
no z tyłu by się przydały czujniki ale da się wytrzymać a z przodu ok 4+
no tutaj trzeba przyznać ze potrafi spalić nawet 12l w mieście około 10 ątki w cyklu mieszanym ale w trasie do 130 km to w granicach 7.5 8.5 l na 100km (no ale jest czym przycisnąć )3+, 4-
samochód bardzo dobrze się nagrzewa i jest bardzo szczelny klima jest też ok tylko trzeba dosyć często czyścić
Posiadam 316 Compact wieć nawet ciasno ale da się wytrzymać pozatym ze jest to najmniejsze BMW jakie było w histori ale spox 4
nie będe przesadzał ze go praktycznie nie słychać ale w bardzo bardzo małym stopniu powyżej 180 zaczyna się robić glóśno w kabinie 5
ogułem z napraw wymieniałem tylko amortyzatory przednie (oczywiście filtry oleje) noi 2 razy klocki hamulcowe przy przebiegu 180000 tys doskonale (daje OGROMNE 6)
Samochód ogułem w swoich czasach nie był tanim ale warto było go i tak kupić jakść wszystko świetnie spasowane nic nie stuka nie puka więc wiemy za co płaćimy i wkońcu to jest BMW jedna z najlepszych marek na świecie
co tu opowiadać praktycznie nic nie wymienialem poza uszczelką z szyberdacha Z mojej winy też 6
Nic nie robiłem w ciągu tych 7 lat
- zużycie paliwa dla silnika 316 i 102KM 75kW