powiem tak..nie wyobrazam sobie siebie w innym aucie..nic nie prowadzi sie tak dobrze jak BMW ..kazde BMW szczerze mowiac
silnik dwa i pol litra w E30 czyli M20 B25 wspaniala rzecz..przyjemny dla ucha potezny dzwiek... przy zamknietych oknach tylko praktycznie dzwiek walu skrzyni i dyrfa...DOOOSKONALY ..duza moc.. wykrecilem nia 6.8 sekundy spalanie na trasie 9-11 litrow przy spokojnej jezdzie
czym bym nie jezdzil. to i tak przelozenia w BMW sa idealne
jezeli chodzi o trakcje mojej niuni...to moge poweidzec ze przynajmniej jak dla mnie jest dopasowana idealnie..zawieszeni jest twarde..nie buja na zakretach..chociaz jezeli chodzi o polskie dziurawe drogi....kazdy wie o co chodzi:D:/
nie mam zadnych zastrzezen
jezeli chodzi o miejsce dla kierowcy..jest swietne...pasarzer z tylu niestety juz ma o wieeele gorzej..pomimo wszystko seria 3 nie jest duza...bym powiedzial nawet ze E30 nie da sie jezdzic wygodnie w 4 osoby
kazdy wie jedno..za BMW trzeba slono zaplacic:) cos za cos..paliwo drogie..silnik dwa i pol litra lubi troszke gulnać..ale coz:)
jezeli chodzi o starsze modele E30 E34 mozna dostac za naprawde male pieniadze...w zamian za grosze dostajemy piekny ...komfortowy samochod ..do tego dynamiczny:)
poduszki i te sprawy....krzyrzaki ..troszke trzeba bylo powymieniac..ale..co jak co niunia ma swoje lata:)
silnik...uklad kierowniczy zawieszeni..po tylu latach ciagle w bd stanie
- zużycie paliwa dla silnika 325 i 171KM 126kW