Generalnie silnik jest bardzo ok. Jak kupilem to wydawal mi sie rakieta, ale apetyt rosnie w miare jedzenia. Szedł wyczuwalnie lepiej niz golf 4 gti (150 koni), ale zaraz zrobilo sie malo. Zrobilem Chipa na 200 koni i znowu wydawal sie rakieta, ale tylko na jakis czas, bo znowu zaczelo byc malo. Szukam juz czegos mocniejszego- ale ten silnik polecam. Sprawdzony i trwaly
Skrzynia chodzi ciasno , jak na pseudo sportowe auto. Nie kazdemu to przypasuje
Twardo- ale w takim aucie tak powinno byc
Kiepska. Do tylu tragedia, do przodu tez bez szału
Tu jest fajnie. No i jakosc wykonania i materialow jest super jak na tak \"stare\" auto
daje rade - jest ok
z przodu super. Z tylu tylko awaryjnie
wydech rasowo buczy, ja to lubie. Brakuje 6 biegu, w trasie masakrycznie glosno powyzej 130 km/h
jezdzac po wawie jak cierp da sie spalic 10/100 z klima ale masz dynamike dacii logan. Przy normalnej jezdzie ok 12 l , przec chipem palil 14. W trasie ok 8 litrow
Super. teraz jak ceny polecialy na łeb to tylko kupowac. za 20 tys mozna miec auto ktore sprawia wrazenie 2 razy drozszego i daje frajde z jazdy !
Naciagneli mnie na maxa przy chipie na wymiane polowy samochodu ( glownie niepotrzebnie) bo sie nie znalem. Tu przeplywomierz , tu czujniki i inne bzdury, za lacznie 3000 tys, a niczemu to nie sluzylo w sumie, bo szukali \"fachowcy\" zaginionych koni po chipie i kazali wszystko po kolei wyminiac a na koncu sie okazalo ze to jakas bzdura byla oczywiscie. Wiec nie dajcie sie robic w butelke. Ja robilem to w kreatorze mocy- nie polecam zdecydownaie
nigdy nie stanał ani nie bylo tak ze nie odpalil
- zużycie paliwa dla silnika 1.8 T 180KM 132kW