Auto bardzo dopracowane. Bez wad. Zyskuje z każdym kilometrem i miesiącem.
Przyjemne brzmienie. Cichy. Wystarczająca jak dla mnie moc do codziennej jazdy w zakorkowanej Warszawie i szybkich przejazdów autostradowych.
Bez zastrzeżeń. Płynnie i bez szarpnięć zmienia biegi w każdym zakresie. Żadnych kłopotów a trochę obawiałem się po przeczytaniu niezbyt dobrych opinii przed zakupem.
Wyjątkowo dobrze zestrojony układ jezdny. Jeden z największych atutów auta. Po przejechaniu prawie 150 tys km nic nie stuka, nic nie puka. Zawieszenie jak nowe. Idealnie na dziurawe drogi. Bez zastrzeżeń przy jeździe autostradowej z większymi prędkościami.
Bardzo dobre spasowanie. Bez stukania, pukania i trzasków.
Mam tylko jednostrefową klimatyzację. Chyba jeszcze lepsza i bardziej wydajna byłaby trzystrefowa.
Z przodu bardzo dobrze, z tyłu przeciętnie.
Auto cichsze przy większych prędkościach niż np XC60
Nie zwracam za bardzo uwagi. Auto w leasingu. Brak jakichkolwiek usterek w czasie i po gwarancji. Sam koszt serwisów w autoryzowanych serwisach audi raczej wysoki. Średnie zużycie (wg komputera pokładowego) ze 150 tys km to 9,1l/100km
Droższy w zakupie iż np XC60 ale pieniądze dobrze wydane.
Nie kojarzę za bardzo. Chyba że rzeczy były naprawiane w czasie serwisu. Pierwszy taki samochód jaki miałem
Brak. NIC się nigdy nie zepsuło
- zużycie paliwa dla silnika 2.0 TDI 177KM 130kW