Jestem bardzo zaskoczony tym autem, na prawdę zrobili więcej jak można było. Kierowca jest rozpieszczony i zadowolony.
Bardzo dobry silnik, bardzo duży moment, przy 90km/h 1800 obrotów.Elastyczny i cichy.
Bardzo dobrze niesamowicie działa w mieście - hamuje silnikiem co czuć a w trasie działa jak zwykły automat"wolne koło".Bardzo fajnie zmienia normalnie tak jak byś myślał żeby ręcznie zmieniać biegi.
Auto świetnie się prowadzi, bardzo się słucha, czuć pełną kontrolę na drodze, nie pływa trzyma się bardzo dobrze.
Wszystko fajnie, Wielkie lusterka jak w busie dookoła ładnie widać, przy parkowaniu również pomaga parktronic.
Bardzo intuicyjnie wszystkie przyciski podane pod rękę, Podoba mi się bezpośredni dostęp do fum=nkcji. Np przycisk telefon i mam menu telefonu, przyciskam radio i mam wszystko od radia.
Super, wszystko ładnie dmucha , obsługa nawiewów bardzo prosta i dostępna "od ręki". Piękne wskaźniki, intuicyjne rozwiązania.
Mam 185cm i na prawdę jest wygodnie, mało tego przy moim ustawieniu fotela z tyłu również może usiąść komfortowo druga osoba.Bardzo dużo przestrzeni jak na taki skonstruowany samochód.
Mega cicho! Lexus był cichy ale tutaj napchali waty wszędzie.Jestem w szoku.Nawet nadkola są pokryte watą i pianką.
7,5 litra ON, naprawy jak to naprawy- chcesz jeździć musisz dbać.Na razie nic się nie zepsuło.
Jakość = cena.Samochód niewątpliwie dopracowany, wszystko przemyślane, bardzo ładne wnętrze. Jakość materiałów wysoka, kultura auta ponadprzeciętna.
Jeszcze nic nie było zepsute.Jeszcze nic nie było zepsute.Jeszcze nic nie było zepsute.Jeszcze nic nie było zepsute.Jeszcze nic nie było zepsute.Jeszcze nic nie było zepsute.Jeszcze nic nie było zepsute.Jeszcze nic nie było zepsute.Jeszcze nic nie było zepsute.Jeszcze nic nie było zepsute.
Brak BrakBrakBrakBrakBrakBrakBrakBrakBrakBrakBrakBrakBrakBrakBrakBrakBrakBrakBrakBrakBrakBrakBrakBrakBrakBrakBrakBrakBrakBrakBrakBrakBrak
- zużycie paliwa dla silnika 2.0 TDI 177KM 130kW