W moim przypadku nigdy więcej audi. Może wyższe modele są lepsze ale q3 w mojej opinii za takie pieniądze to porażka .
Pali jak smok i jest poprostu głośny , szczególnie w mieście
Stronic. Dojeżdżam do świateł wciskam gaz i czekam 3 sekundy na reakcje !!! Przy wyprzedzaniu podobnie , to nawet niebezpieczne jest.
Słychać zapinanie biegów przy redukcji jak starym samochodzie . Prydpuszczeniu gazu słychać stuk jakby luzy na przekładni. Biegi przy przyspieszaniu faktycznie zmienia szybko. Ale to jedyny plus.
Zwyczajny. Quattro ale oprócz dziwnych dźwięków ( wycie , szumy) nie widzę plusów. Dość mocno telepie nim na nierównościach, ale może dlatego ze to mały pojazd
Nowy model to może i ładna
dobra
Ok
Mam wrażenie ze słabo wydajna klimatyzacja
Zwyczajnie jak w małym samochodzie . Siedzenia sportowe ale po 5 godzinnej jeździe bolą plecy i siedzenie .chyba tylko do miasta.
Szumy powietrza w drzwiach od 80 km , głośny silnik przy rozpędzaniu, mocny szum opon słychać w kabinie (opony letnie z salonu). Słychać przełożenia przy redukcji w skrzyni stronic
Zwykła wymiana oleju w silniku ponad 1 tys w aso
Bez sensu wydatek . Lepiej brać marki nie premium a za różnice kupić sobie coś dodatkowe. Nie polecam zakupu
Od nowości złe wskazuje w telefonie status samochodu. Jeszcze nie naprawione.
Na razie nic
- zużycie paliwa dla silnika 2.0 45 TFSI 230KM 169kW