Przeniesienie napędu
: został nabyty z powodu skrzyni i Quattro - nie zawiódł
: nie wiem czy nie jestem w "ukrytej kamerze" AUDI
Ocenę obniża ŚLEDZENIE KIEROWCY poprzez system GPS AUDI - i przekazywanie danych do AUDI - mimo, że AUDI "absolutnie nie wiąże tych danych" z kierowcą - co z tego skoro łączy wszystkie istotne dane - w tym prędkość w połączeniu z miejscem położenia na naszym globie ( GPS działa nawet jeśli nie wykupiłeś nawigacji !). Audi zastrzega się, że nie powiąże danych z osobą - ale co będzie jeśli da te dane bez naszej zgody ubezpieczycielowi ? ( jechałeś w mieście 65 zamiast 50 albo na autostradzie 155 zamiast dozwolone 140). Info o śledzeniu jest wpisane w książkę - instrukcję pojazdu! CO WY NA TO ?
super - nic tylko śmigać - zachowuje się jak "mega gocart". Jeżdżenie nim to tak zwane "bzyknięcia" z punktu A do B :-)))
powyżej pewnej prędkości jak dołączają się obie tarcze s-tronika, auto "przysiada" i jak langusta "wije" się przylepiona do asfaltu do celu (michałki też swoje robią) zimówki powoduję znoszenie tyłu auta w pokonywaniu zakrętów o 180 stopni w prędkościach powyżej 90 km/h
"no comments"
małe szybki i słaba widoczność na boki i do tyłu
boli niestosowna średnica zawracania do wielkości auta
jest ok jeśli wiesz o co chodzi
z przodu ok ale z tyłu tragedia - ale przecież to "gocart" więc nie przyczepiamy się
jesteśmy zadowoleni
audi uważa swoich klientów za bogaczy i łoji ile może- za olej 5-30W życzą sobie prawie 90 zł za litr !- czyli wymiana oleju 300 stówki plus filtr i robocizna = 1 tysiąc złotych
takie są skutki SUV COMPACT klasy premium
nie mamy uwag