Patrz: gwiazdki. Same zalety, wad absolutnie brak.
Świetnie, wspaniale, fenomenalnie, obłędnie, fantastycznie!!!!!!!! Nie ma tego, co chyba normalne w benzynie, a więc turbodziury i \"skokowych\" reakcji na gaz, wciskająca w fotel elastyczność od samego dołu, na 6. (!!!) biegu od 120 do 200 km/h ok. 5 (!!!) sekund. Polecam!!! I ten dźwięk...
Wreszcie! Nic nie haczy, nie zgrzyta, precyzja wzorowa, przełożenia również.
Perfekcyjne zarówno prowadzenie, jak i resorowanie(mam 3-stopniową regulację zawieszenia. Doskonały układ kierowniczy, super wyczucie auta, nieprzyzwoicie idealna stabilność. Na szczęście nie da się \"kręcić bączków\" ani \"palić gum\", ale tego akurat nie lubię, więc to zaleta.
Dużo, dużo, dużo lepiej, niż we wszystkich poprzednich wozach, którymi jeździłem. Super szyby!!!
Patrz: poprzednia kategoria. Super spasowanie, wszystko w zasięgu ręki bez konieczności odrywania wzroku od drogi.
Świetnie (mam climatronic), układ sam dostosowuje temperaturę tak, aby była optymalna dla kierowcy. Zimą grzeje, a latem chłodzi ekspresowo, co nie znaczy, że ekstremalnie.
Ojej, długo by się rozpisywać. Pewnie można w tym aucie wygodnie spać! Nie męczą nawet najdłuższe podróże, łatwość wykonywania szybkich manewrów dziecinna.
P. ostatnie zdanie. Troszeczkę słychać, że to volkswagenowski diesel, ale ja takie dźwieki lubię (o gustach się nie dyskutuje, wiem), bo są takie klasyczne, takie.... samochodowe:-).
Jak na wielkość auta, pojemność silnika i piorunujące osiągi p. ocena wyrażona w gwiazdkach. O przeglądach nie jestem w stanie nic napisać, ale to świadczyłoby o warsztacie, a nie o pojeździe. Napraw nie było i, nie uprawiając reklamy, jestem świecie przekonany, że nie ma takiej opcji!
Jak wyżej.
Na razie nic i jestem pewien, że tak już zostanie przez parę ładnych milionów kilometrów, czego sobie i autku życzę:-).
Jak wyżej.
- zużycie paliwa dla silnika 3.0 V6 TDI 240KM 177kW