: spalanie elastyczność moc :) poezja szkoda tylko tej turbo dziurki :P
: zaczepy dla zderzaka i lapp ehhh lepiej nie tykac potem jest masakra ;/
: drobiazgi w srodku ;/
Układ hamulcowy
: musiałęm zmienić klocki na sporo drosze by chamował :D
Jestem zadowolony świetnie wyciszony przy 100/h czuje jak bym grał w NFS i wyłączył głos
co do elastyczności na starcie jedynie uległem Cayenne i A8 4.2 świetnie przyspiesza aczkolwiek troszkę za długa turbo dziura ale nie narzekam
jak zabawka pyk pyk i żadnego płaczu :)
przy 220 km/h idzie panować to chyba nie jest źle :D
hmmmmm jest ok aczkolwiek nie zawsze do tyłu
niby wszystko nam gdzie powinno być bez zbędnych wybryków jest ok ale dla co niektórych jednak aby trafic w odpowiednie przyciski trzeba sie uczyć na pamięć i troszkę sie postarać a nie oto chodzi w audi
:) hmmmmm i tył i prz
ód świetnie a z kobieta jeszcze lepiej :P
dla mnie w sam raz dla reszty hm każdy chwali to chyba ok :)
NFS :P co prawda nie to co w A8 ale jest super
trasa jak ostro wyprzedzam i tak koło 90-130 km/h
8.4l do 10 l
jeśli chce oszczędzać i płynnie ;) do 100k/h
panowie i panie 6.8l to mnie szokowało
miasto rzadko ale około 10-12 l
jak dla mnie na ten moment na ta moc i wagę
jest idealnie
skrol od navi tv 3tys w AUDI ;/ a nikt tego nie chce robić ;/ a rozkodowawszy radio wiec klapa :) trzeba zapłacić za wymianę całości
po wymianie rozrządu tak w tym modelu cieszko spasować przód ze tylko ASO bo będziecie mieć jak biciaka od podłokietnika odpadł mi plastik z boku ni h jak go przymocować takie rzeczy to chyba nie w tej klasie co?/ i wyswietlacz od komputera jakies martwe paski czasem sa czasem niema w poprzek a czasem prawie nie widać nic :)
tu nawet nie szepnę złego słowa jak coś sie w nim popsuje to będzie to moja wina bo wierdzam na drogi dla suv czasem podwoziem krrrrrrrrrrr ale na prawdę jest to niezawodny samochód trzeba dbać jak to normalnie bywa i spokojnie :)
- zużycie paliwa dla silnika 2.5 V6 TDI 180KM 132kW