Marzyłem o tym aucie od kąd się pojawiło w 97r. Teraz wreszcie ja mam.
bez zarzutów ale tylko (4) bo na postoju do cichych nie należy. Na szczęście, w trakcie jazdy ledwie wyczuwalny. Mocy trochę za mało ale jak wleję verwę to wystarcza do swobodnej jazdy. Z pewnością nie jest to wyścigówka.
Multitronic - coż ??? Problem ze startem bo strasznie opóźniony. W ASO powiedzieli że ten typ tak ma a w dodatku diesel więc opóźnienie jeszcze większe. Jak ruszy to ciągnie pięknie do samego końca :-) bez przerywania ciągu.
Kwestia przyzwyczajenia i jest super.
Parktronic P/T więc bez koment.
I LOVE THIS GAME
Dlatego wybrałem poprzednią budę. Nowa kanciata do mnie nie przemawia.
Klima bez zarzutów. Już po chwili sprowadza temp do właściwej nawet w nagrzanym wnętrzu. Minusem może być to, że nie ma swobodnego nawiewu i zawsze musi chodzić wiatrak żeby coś dmuchało. Ale to chyba normalka w dzisiajszych autach.
Sportowe, podgrzewane siedzenia, alcantara -salon na kółkach.I bagażnik na cztery walizy.
Na postoju wtryskiwacze "pracują" ale potem V6 tylko bardzo ładnie mruczy.
miasto 10l ; trasa 8,0l
A tyle to pali również moje Bravo 1.9 JTD. Jak na takie wielkie auto to spalanie dla mnie rewelka.
Jeszcze nic nie naprawiałem więc nie wiem ile co kosztuje, na razie :-)
Pierwsza rejestracja 2003 - kupiłem w maju 2007 w Reichu za 66000 zł. Mam navi plus i TV, podgrzewaną alcantarę, sportowe siedzenia, szyber dach, multitronic, felgi 17", bixenon i super oszczędną V6tkę w dieslu i udokumentowany przebieg. Dla mnie to super cena.
Jak na 130 000 km to jeszcze pachnie nowością i mam nadzieję że tak pozostanie jak najdłużej.
j.w.
- zużycie paliwa dla silnika 2.5 V6 TDI 163KM 120kW