: Miękkie ale trzyma sie drogi bardzo dobrze
Uwielbiam to auto ,W sumie uczyłem się w nim jeździć , jest ładne ,wygodne , całkiem szybkie (chociaż po 11 latach i 300 tyś przebiegu trochę koników uciekło )
Silnik jest dobry ,Dźwięk silnika przyjemniejszy niż zwykły klekot , jeśli chodzi o przyspieszenie n oto niestety turbo dziura jest . z jedynki jak chce sie ostro ruszyć to trzeba przygazować do 2 tys i dopiero puścić sprzęgło
6-cio biegowa Jest super , jedynie krótka jedynka troche denerwująca , no ale to diesel
Niestety nie Quattro ale daje radę
Nie ma żadnych problemów jak i do tyłu jak i na boki
Piękność
Po paru latach użytkowania coś jest już nie tak , nie chłodzi tak jak kiedyś , ale jest dobrze , nawiewy z tyłu są bardzo pomocne
Kierowca siedzi jak w salonie , wygodnie przestronnie z tyłu jest po prostu super, mam 1.85 wzrostu a znajomi w moim wzroście z tyłu mają wygodnie
przy jeździe miejskiej jest cichutko przy 120 km/h jest juz troszkę głośniej , Powyżej 200km/h jest juz głośno i świszczy
V6 2.5 robi swoje , ale w mieście da rade przy 8.5 no 9.5 l , w trasie jak się przyciśnie to 8
Auto Jest w rodzinie od 2007 roku i kosztowało 65tys , dzisiaj da radę kupić w przyzwoitym stanie za 20 tyś . NAPRAWDĘ POLECAM
Nie działa poduszka lędźwiowa w siedzeniu pasażera , czujnik parkowania ,i drzwi przednie pasażera się ciężko zamykają
Przez te parę lat które jeździł mój ojciec pompa wody , rolki , i rozrząd (ale z winy mechanika)
- zużycie paliwa dla silnika 2.5 V6 TDI 163KM 120kW