Ocena kierowcy - Audi A6 C5 Sedan

mateusz, 11 lat temu
Silnik 2.5 V6 TDI 150KM 110kW
Rok produkcji 2000
Audi A6 C5 Sedan 2.5 V6 TDI 150KM 110kW 1997-2001 - Oceń swoje auto
Silnik : dziwią mnie opinie użytkowników audi a6 2.5 tdi co narzekają ,ze to złom otóż uważam co innego i mam ju z trzecie audi a6 2.5 tdi tyle tylko ,ze jak ktoś kupuje takie audi z rocznika 1998-2001 i liczy ,ze przebieg na liczniku 180tyś-200tyś jest oryginalny to szczeże współczuje ,a poterm rozczarowanie ,ze sie psuje kupił by takie z może oryginalnym, przebiegiem ponad 300 tyś km i napewno by chodziło gdyż 300 tyś na te silniki 2.5 tdi 300 tys km to naprawde nic .ale polska mętalność jest taka - polak kupuje audi 98r-2000r czyli 12-14 lat i liczy że ma tylko 200 tyś km jak jest więcej to nie kupje bo dużo ,a handlarze kręcą i pocieszają naiwnych nabywców .sprawdzcie na mobile de czy scout jakie w niemczech mają przebiegi te audi prawie kazdy ma 500 tyś i dużo więcej 600 tyś też widziałem no i sporo takich aut jedzie do polski .mieszkam w niemczech . sam jeżdzę obecnie audi a6 2.5 tdi 150 km z manualną skrzynią biegów .na liczniku mam 460000 tyś km tak to nie pomyłka!!! i chodzi bez zastrzeżeń !!!
v6 super tylko szum słychać w dodatku bezawaryjne
manualna skrzynia 6 biegowa super przy tym oszczędniejszy o 2 l/100km od automata
zawieszenie wielowahaczowe rewwelacja!!!
duże i wygodne auto
jak na taką dużą klase auta 7 litrów średniego sopalania na silnik 2.5 tdi 150 km w manualu to nie dużo
nie sprawia żadnych problemów

On - zużycie paliwa dla silnika 2.5 V6 TDI 150KM 110kW [l/100km]

7,8