: dziwią mnie opinie użytkowników audi a6 2.5 tdi co narzekają ,ze to złom otóż uważam co innego i mam ju z trzecie audi a6 2.5 tdi tyle tylko ,ze jak ktoś kupuje takie audi z rocznika 1998-2001 i liczy ,ze przebieg na liczniku 180tyś-200tyś jest oryginalny to szczeże współczuje ,a poterm rozczarowanie ,ze sie psuje kupił by takie z może oryginalnym, przebiegiem ponad 300 tyś km i napewno by chodziło gdyż 300 tyś na te silniki 2.5 tdi 300 tys km to naprawde nic .ale polska mętalność jest taka - polak kupuje audi 98r-2000r czyli 12-14 lat i liczy że ma tylko 200 tyś km jak jest więcej to nie kupje bo dużo ,a handlarze kręcą i pocieszają naiwnych nabywców .sprawdzcie na mobile de czy scout jakie w niemczech mają przebiegi te audi prawie kazdy ma 500 tyś i dużo więcej 600 tyś też widziałem no i sporo takich aut jedzie do polski .mieszkam w niemczech .
sam jeżdzę obecnie audi a6 2.5 tdi 150 km z manualną skrzynią biegów .na liczniku mam 460000 tyś km tak to nie pomyłka!!! i chodzi bez zastrzeżeń !!!