: OGOLNIE BARDZO SIE ZAWIODELM ,ALE CHOCIAZ NADWOZIE MA B.ŁADNA LINIE
Układ elektryczny
: C.ZAMEK ,SZYBY ,WYS.KLIMY ITD.
: CHYBA IM SIE NIE UDAL ,PODOBNO 1.9 TDI NIE MA AZ TYLU PROBLEMOW
: PRZEDNI 8 WAHACZY ALUMNIOWYCH TO NIEPOROZUMIENIE
MARKA O TAKIEJ REPUTACJI POWINNA BARDZIEJ SIE STARAC .ALE SA I PLUSY
AUTO B.LATWO MOZNA SPRZEDAC ( BO TO AUDI !!!) BO JEST SOLIDNE I MALO (!!!!) PALI ,,,,,,,,,,,JA SWOJEGO SPRZEDAWALEM DWA DNI :)))
bardzo drogi w serwisie , awaryjne walki rozrządu -wycieraja sie , duze spalanie ,
glosny , jak na 180 km jezdzi slabiej niz poprzednia XANTIA 2.0 TURBO 150 km a pali podobnie
AUTOMAT -awaryjny ,podobno jakas wada fabryczna ,jak ktos chce kupic tdi to bron boze nie z automatem
wysoki komfort ,precyja prowadzenie ,
wysokie i czeste koszty napraw szczegolnie przednie go zawieszenia ,CITROEN MIMO PNEUMATYKI BYL TANSZY W SERWISIE I MNIEJ AWARYJNY !!!!!
wszystko ok moze oporocz tylu ale lepiej niz w xanti
jak u niemca wszystko we wlasciwym miejscu
z klima dziala ok ,awaryjny uklad klimy ,
skraplacz chlodnica sprezarka
dobrze bez zzastrzezen
gdyby nie silnik tdi rodem z ursusa bylo by to super ciche autko ,jezdzilem znajomego a6 w benzynie i to zupelnie inne o wiele cichsze auto
spalanie w miescie automat powyzej 10 litrow nie zejdziesz lipa
ZA 40 TYS JEST WIELE BARDZIEJ NIEZAWODNYCH , NIE PSUJACH NERWOW , I NIE KOSZTUJACYCH TYLE NA CODZIEN AUTEK ...............TERAZ MAM SUBARU I WIEM CO TO JAKOSC
wyswietlacz klimy ,awaryjny c.zamek i szyby ,
awaryjny silnik 2.5 tdi ( pompa ,rozrzad ,wtryski ,kolo dwumasowe ,walki rozrzadu ) ,awaryjna ukl.klimy, alumniowe zawiesznie ,skrzynia automat bardzo awaryjna .....BARDZO PRZEREKLAMOWANA NIEZAWODNOSC .....DO MOJEGO PORZEDNIEGO AUTA CITROENA NAWET POD TYM WZGLEDEM SIE NIE UMYWA .....BARDZO SIE ZDZIWILEM
- zużycie paliwa dla silnika 2.5 TDI 180KM 132kW