Ocena kierowcy - Audi A6 C5 Sedan

Kamil, 7 lat temu
Silnik 2.4 V6 165KM 121kW
Rok produkcji 1998
Audi A6 C5 Sedan 2.4 V6 165KM 121kW 1997-2001 - Oceń swoje auto
Silnik : Polecam auto duże wygodne z niezawodnym silnikiem ocena innych podzespołów powyżej. ekonomiczne które mimo lecących latek nadal fajnie wygląda i bedzie cieszyło właściciela.
Auto w kombi duże, przestronne, wygodne, zapakować można spokojnie rodzine, bagaże i miejsca braknąc nie powinno wygląda fajnie mimo upływu lat. Utleniające sie plastikowe szkła reflektorów przednich standard... widocznośc kiepska po wymianie na nowe rewelacja.
Gdyby nie cieknące uszczelki pokryw zaworowych było by całkiem w porządku. Silnik dzielnie sobie radzi instalacja LPG mu nie straszna dla mnie najlepsza jednostka.
tiptronic skrzynia chodzi płynnie serwisowana na bierząco powinna służyć wiele kilometrów ale ze wzrostem przebiegu i na niej czuć zużycie.
Nic dodac nic ująźć
Widoczność bardzo dobra fotel regulowany do bardzo wysokiej pozycji więc nawet najniżsi zobaczą co mają przed sobą. Auto długie lecz dla dobrego kierowcy nie sprawi problemu.
Jak dla mnie wszystko w jak najlepszym porządku dwustrefowy klimatronik robi robote chłodzi latem grzeje zimą.
jest tego bardzo dużo starczy dla nawet wysokic osób przynajmniej nie słyszałem żeby ktoś narzekał
Przy 180-190 spokojnie można słuchac cicho muzyki i rozmawiac spokojnie z kumplem wracając z pracy
zawieszenie wcale nie jest takie drogie jak piszą ludzie klocki tarcze inne rzeczy w normalnych cenach napewno tansze niż w niejednym gorszym japończyku
za10-12 tyś mamy zadbany egzemplarz na aluskach dobrze wyposażony fajnie wyglądający z instalacją sekwencyjną duże rodzinne auto mało awaryjne.
jak dla mnie drobna usterka jedynie zastrzeżenie co do cieknących uszczelek pokryw zaworowych problemu z wymianą nie ma dwie uszczelki 200 zł wiec koszt zaden ale mogliby to rozwiązać lepiej
Powaznych usterek nie miałem auto mnie nie zawiodło zawsze odpalało i dojeżdżało o własnych siłac. wymiany jedynie eksploatacyjne

LPG - zużycie paliwa dla silnika 2.4 V6 165KM 121kW [l/100km]

12,3