: Po przełączeniu Tiptronica na manual..... :):):) Duuuży zapas mocy :):)
Potwierdzam awaryjność elektroniki pomp paliwa - no niestety na mnie trafiło 1,5 roku po sprowadzeniu - 3500 zł komplet, w serwisie Boscha stwierdzili,że nasz diesel to do traktora na razie się nadaje:( Nie oszczędzać na filtrach paliwa !!! W tym samym czasie poszły oba przeguby półosi napędowych -polskie drogi i..... tyle, lać odpowiedniego Castrola, serwisować na czas i będzie hulał :) Jestem z tego auta naprawdę zadowolony.Piękna ,\"klasyczna linia\", mocny silnik, przestrzeń, bardzo dobre materiały wykończeniowe,komfort no i, przynajmniej u mnie - zajebisty zestaw głośników :) Zobaczymy co przyniesie przyszłość :)
Cicho, bez klekotu, kopcenia starych diesli :) Moc :) Jak dla mnie 150KM do tej masy jest akurat.Pali chyba relatywnie do mocy i ciężaru pojazdu 10l miasto, 7l trasa.
Tiptronic- do dobrego to człowiek się szybko przyzwyczaja :)
Jak po sznurku
Na 5
Wszystko na swoim miejscu bez zbędnych fajerwerków
Klimatronic OK
Dla rodziny Avant strzał w 10, miejsca od cholery:)
Nie narzekam
Mogłoby być taniej :( Oryginały nienaturalnie drogie ale można znaleźć bardzo przyzwoite zamienniki.
Samochód nowy nie wchodził w grę,a za takie pieniądze, chyba niczego lepszego nie sprowadziłbym. Plastikowa Toyota ? Jeszcze bardziej \"warsztatowe\" francuzy - nieeee :)
Jak dotąd,szyber zwariował, wyłamana osłona przeciwsłoneczna, spryskiwacz tylnej szyby zdechł - to po kupnie od germańca, naprawione i hula :) Nic poza tym... jeśli chodzi o drobiazgi :(
- zużycie paliwa dla silnika 2.5 V6 TDI 150KM 110kW